MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αποστόλης Τότσικας: «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μού έχει πει πράγματα που κρατάω μόνο για εμένα» (vid)

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Monopoli Team

Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων μίλησε για την δραματική σειρά της ΕΡΤ, “Ηλέκτρα”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη θεατρική παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Αργώ.

Ο Αποστόλης Τότσικας αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι ο γιός του τον βοηθούσε στην προετοιμασία για τον ρόλο του στην παράσταση. “Διαβάζαμε τα λόγια της παράστασης, ο γιος μου έκανε τον κύριο Γκρην, κι εγώ τον Ρος, και έκανε ερωτήσεις για τον ρόλο. Αλλά το πιο όμορφο είναι ότι πάντα έχω μια σημείωση “Μπαμπά σ’ αγαπάω” μέσα στο κείμενο”.

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση, Γιώργο Κωνσταντίνου. “Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είναι σαν να γνωριζόμασταν από πριν. Η χημεία μας ταίριαξε απόλυτα είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα, να μου είχε δείξει αυτή την αλήθεια και αυτόν τον ρεαλισμό που αγαπώ τόσο σε αυτόν” ανέφερε.

“Είναι 62 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, έχει πετάξει ό,τι είναι περιττό και είναι απλά αυτός που είναι και σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός. Μου έχει πει πολύ ωραία πράγματα, που κρατώ για εμένα, δεν θέλω να τα πω. Είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνεις ότι θέλει το καλό σου, δείχνει αγάπη, υποστήριξη” πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάθε Πέμπτη κύριε Γκρην, του Τζεφ Μπάρον στο Θέατρο Αργώ12.09.2018

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει αναλάβει τον ρόλο του Ρος Γκάρντινερ, ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου τον ρόλο του κύριου Γκρην.  Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» ανεβαίνει στο ανακαινισμένο Θέατρο Αργώ. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική σύνθεση της παράστασης έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Κώστας Γάκης, ο οποίος μεταφράζει το έργο σε συνεργασία με τον συγγραφέα, μεταφέροντας το στις ανάγκες του σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEditor’s choice: Οι θεατρικές επαναλήψεις που αξίζει να δείτε12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b