MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μετά τη φωτιά: Ντόρα, Άλκηστη, Ελπίδα έχετε 30” να μάς εξηγήσετε τι συμβαίνει στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1;

Λίγο πριν οι τηλεθεατές μυηθούν στις δυνατές ιστορίες του «Μετά τη φωτιά», η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Άλκηστις Ζιρώ και η Ελπίδα Νικολάου περιγράφουν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα πώς ξεκινούν όλα στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1. 

Monopoli Team

Το «Μετά τη φωτιά» έρχεται τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 για να μάς καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα (Ντόρα Μακρυγιάννη), η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) και η Ανθή (Ελπίδα Νικολάου), μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης (Λευτέρης Ελευθερίου) και ο Αλέξανδρος (Nathan Thomas) θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο Νίκος (Γιάννης Καράμπαμπας) θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά τη Φωτιά: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Δείτε το τρέιλερ12.09.2018

 Η δραματική σειρά, «Μετά τη φωτιά», αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους…

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre  Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά τη Φωτιά: Γνωρίζουμε τους ήρωες λίγο πριν την πρεμιέρα στον ANT112.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη Φωτιά» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

 

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου,  Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου,  Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.
Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος,  Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας,   Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.
Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
COSMOTE TV: Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Ριφιφί»
Cine News
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών
Cine News
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου – Οι προβολές συνεχίζονται
Cine News
Στο Παρά Πέντε-20 χρόνια μετά: Στον “αέρα” το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου reunion
Cine News
Αποχαιρετούμε τον Rob Reiner μέσα από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του
Cine News
«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή;»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του πρώτου μέρους
Cine News
«Μπαμπά σ’ αγαπώ!»: Αυτό είναι το teaser της νέας σειράς του Alpha
Cine News
Oxbelly Retreat 2026: Ανοιχτή πρόσκληση για τη διεθνή συνάντηση δημιουργών στην Costa Navarino
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά: Έχουμε ημερομηνία για το μεγάλο τηλεοπτικό reunion
Cine News
Κλιμακώνεται η μάχη για τη Warner Bros