MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Ο τόρνος, του Γιάννη Κεντρωτά επιστρέφει στο Θέατρο OLVIO

Η μαύρη κωμωδία «Ο τόρνος» του Γιάννη Κεντρωτά παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κοιλάκου στο Θέατρο OLVIΟ.

Φωτογραφίες Παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Φωτογραφίες Παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Monopoli Team

Η μαύρη κωμωδία «Ο τόρνος» του Γιάννη Κεντρωτά σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κοιλάκου παρουσιάζεται ξανά στο Θέατρο OLVIΟ κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 25 Σεπτεμβρίου.

Η παράσταση παρουσιάστηκε με επιτυχία τον προηγούμενο χειμώνα στο θέατρο OLVIO, προκάλεσε αίσθηση και στη συνέχεια ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κοιλάκος στο σημείωμά του «πρόκειται για ένα οξύ κοινωνικό σχόλιο πάνω στην καθημερινή βία. Έργο βαθιά τραγικό, με σουρεαλιστικά στοιχεία και περισσότερο μαύρο από ότι κωμικό, «Ο τόρνος» αντλεί το υλικό του από την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, το περιστρέφει μέσα από 8 σκηνές, διεισδύει, παθαίνει εμπλοκή και ανατινάσσεται μπροστά μας ξεβολεύοντας τον θεατή που στέκεται αμήχανα στο να γελάσει, να στεναχωρηθεί ή να θυμώσει. Σαν ένα μικρό ατύχημα, σε ένα μικρό μηχανουργείο, που πέρασε στα ψιλά. Σαν ένα μικρό ανέκδοτο ή σαν αστείο. Η ζωή του Αλέξη. Η ζωή ενός αγοριού που μεγαλώνει μέσα στη θαλπωρή μιας παραδοσιακής οικογένειας στις παρυφές μιας ελληνικής πόλης και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του για να σταθεί με περηφάνεια και αισιοδοξία στις αναποδιές της ζωής».

Το έργο γράφτηκε μέσα στην προηγούμενη δεκαετία της ελληνικής και διεθνούς οικονομικής και πολιτικής κρίσης και μεταξύ κωμωδίας και δράματος, στέκεται κριτικά στις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Παρουσιάζεται για τρίτη φορά πάντα σε παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Ξανθίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα, σε σκηνοθεσία Ερμίνας Κυριαζή και Γιώργου Νινιού για 2η χρονιά στο Θέατρο Σταθμός12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Κεντρωτάς
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κοιλάκος

Σκηνικά: Άννα Σάπκα, Νίκος Δεντάκης
Κοστούμια: Ιφιγένεια Νταουντάκη
Μουσική: Βασίλης Τζαβάρας
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Τάνια Παλαιολόγου, Σήφης Πολυζωΐδης, Φοίβος Συμεωνίδης

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος 15€, Φοιτητικά 10€, Άνεργοι και ΑμεΑ 5€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/o-tornos-gia-1i-xronia/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Olvio, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός. Τηλ: (+30) 210 3414118, (18:00 - 21:00). Ε: [email protected] | https://www.olviotheater.gr
Φωτογραφίες: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b