MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Αν είσαι 50+, αυτά είναι τα 3 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το look σου

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το look σου αν είσαι 50+.

Monopoli Team

Υπάρχουν στιγμές που βαριόμαστε τα ρούχα μας, υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε. Ακόμα και οι γυναίκες που είναι στην ηλικία των 50+ και είναι κατασταλαγμένες σε σχέση με το στιλ τους και την εικόνα που θέλουν να έχουν, ακόμα και αυτές μερικές φορές περνάνε μια «κρίση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να φορέσεις το oversized πουκάμισο αυτό το φθινόπωρο12.09.2018

Αυτή η βαρεμάρα, αυτή η «κρίση» δεν υπάρχει λόγος να κρατήσει πολύ καιρό, ούτε να την καταπιέσεις όμως. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δώσεις ένα kick στο look σου, μια δόση ανανέωσης, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία, ούτε να αλλάξεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου.

Κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια κομμάτια, που αν τα ενσωματώσεις στα σύνολά σου, θα δεις πως αλλάζουν και αποκτούν νέα αίγλη. Δεν χρειάζεται να τα φοράς κάθε μέρα, ούτε με όλα σου τα ρούχα. Απλά όταν θεωρείς πως έχεις φορέσει ένα look πολύ και το βαρέθηκες, αλλά σου πάει πολύ και είναι κρίμα να το «θάψεις», τότε σέταρε κάποιο από αυτά τα κομμάτια μαζί του και δες πως ανανεώνεται. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν, θα βρεις τα 3 κομμάτια που θα δώσουν στο look σου αυτό το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να χρειαστεί να δώσεις εσύ «κάτι παραπάνω», αν είσαι 50+. Κράτα σημειώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαρέθηκες τα φορέματα; Τα 5 παντελόνια που θα φοράς όλη τη χρονιά12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b