MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rolling Stones: “Τρολάρει” η θρυλική μπάντα ή το νέο άλμπουμ είναι γεγονός;

Με παιχνιδιάρικους και αινιγματικούς υπαινιγμούς φαίνεται πως οι Rolling Stones αποφάσισαν να εκτοξεύσουν την περιέργεια μας για την πολυαναμενόμενη νέα τους δουλειά στα ύψη.

Rolling Stones, photo credits: Raph_PH/Wikimedia Commons
Monopoli Team

Η στιγμή που οι Rolling Stones θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο με αυθεντικά τραγούδια μετά από 18 ολόκληρα χρόνια φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Ή μήπως όχι; Η θρυλική μπάντα, το Σάββατο που μάς πέρασε, θέλησε να μοιραστεί, μέσα από τον επίσημο της λογαριασμό στο twitter, ένα μέρος από το νέο τους single «Don’t Get Angry With Me».

Ωστόσο, η ανάρτηση τους παραπέμπει στον ιστότοπο dontgetangrywithme.com, ο οποίος δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φόρτωση του teaser, με τους επισκέπτες να καλούνται να ανανεώσουν τη σελίδα και να δοκιμάσουν ξανά.

Αρκετοί θαυμαστές επισήμαναν το ζήτημα στους Rolling Stones, ο υπεύθυνος των οποίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στα παράπονα με το «Μην θυμώνετε μαζί μου», αντί να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια. Αυτό ενδεχομένως εγείρει την πιθανότητα ότι η δυσλειτουργία υπήρξε σκόπιμη.

Νέο άλμπουμ;

Οι εικασίες ότι η μπάντα θα ανακοινώσει σύντομα νέο άλμπουμ, το οποίο φημολογείται πως θα ονομάζεται «Hackney Diamonds», αυξήθηκαν αυτή την εβδομάδα, αφότου το συγκρότημα έκανε λόγο για μια σημαντική ανακοίνωση που θα πραγματοποιήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αν οι φήμες επαληθευτούν σε λίγες ημέρες, το «Hackney Diamonds» θα είναι το πρώτο νέο άλμπουμ των Stones με αυθεντικό υλικό μετά το «A Bigger Bang» του 2005 και η πρώτη τους μουσική μετά το θάνατο του ντράμερ Charlie Watts, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021 σε ηλικία 80 ετών.

Η “αινιγματική” διαφήμιση στη Hackney Gazette

Τον περασμένο μήνα το συγκρότημα πρέπει να ανακοίνωσε το νέο του άλμπουμ σε τοπική εφημερίδα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ένα διαφημιστικό με λογότυπο “Hackney Diamonds” εμφανίστηκε στην εφημερίδα Hackney Gazette. Η Hackney Diamonds αυτοδιαφημίστηκε ως εταιρεία που «ειδικεύεται στην επισκευή γυαλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσάρλι Γουάτς: Η “ήρεμη δύναμη” των Rolling Stones που άλλαξε για πάντα την rock μουσική12.09.2018

Αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση, αρκετά στοιχεία δείχνουν ότι στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι το νέο άλμπουμ των Rolling Stones. Πρώτον, στον τίτλο χρησιμοποιείται το εμβληματικό λογότυπό τους “με τη γλώσσα” για να βάλει τελεία στο i της επωνυμίας Diamonds, ενώ το κείμενο της διαφήμισης κάνει αρκετές αναφορές στις επιτυχίες τους, όπως τα «(I Can’t Get No) Satisfaction», «Gimme Shelter» και «Shattered».

Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε για το Hackney Diamonds ήταν επίσης η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο άλμπουμ τους «Some Girls» του 1978 και η διαφήμιση ανέφερε επίσης ότι ιδρύθηκε το 1962, την ίδια χρονιά που σχηματίστηκε το συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην Αθήνα: Όλες οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Πηγή: NME

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
H Νατάσσα Μποφίλιου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο
Μουσικά Νέα
ΚΟΑ: Διπλό συναυλιακό ραντεβού στο Μέγαρο για την ολοκλήρωση των φετινών εργαστηρίων
Μουσικά Νέα
Το νέο λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του: Τα “Χέρια στον Θεό” και Ορέστης Ντάντος στο τέρμα
Μουσικά Νέα
Η ILIA στήνει ένα immersive listening party στην Αθήνα – Ένα βράδυ στο σύμπαν του “LP2”
Μουσικά Νέα
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει: 300+ δωρεάν εκδηλώσεις γεμίζουν την Αθήνα ρυθμό
Μουσικά Νέα
Ο Σταύρος Γασπαράτος παρουσιάζει το Expanded Piano II – Μια πολυαισθητηριακή εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών
Μουσικά Νέα
Το Χαλάνδρι σε ρυθμούς τζαζ: Έρχεται το 1ο International Jazz Day Festival Chalandri με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποψήφια στο German Record Critics’ Award 2026
Μουσικά Νέα
Από Thievery Corporation μέχρι Παυλίδη: Αυτό είναι το πλήρες line up του Plastiras Lake Festival 2026
Μουσικά Νέα
Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Οι τιμές των εισιτηρίων
Μουσικά Νέα
Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – Αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις της