MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Green Day: Πουλούν μπλουζάκι με τη φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ – Για τους πυρόπληκτους στο Μάουι

Το συγκρότημα εμπνεύστηκε το περιορισμένης έκδοσης μπλουζάκι από το άλμπουμ του Nimrod (που σημαίνει “βλάκας”), αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πηγή: Instagram
Monopoli Team

Το ροκ συγκρότημα Green Day πουλάει μπλουζάκια, με το λογότυπο “Nimrod” με τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, για να συγκεντρώσει χρήματα για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τις πυρκαγιές του Μάουι.

Ο σχεδιασμός της μπλούζας, που είναι περιορισμένης έκδοσης, είναι εμπνευσμένος από το άλμπουμ “Nimrod” του 1997, αλλά με το πρόσωπο του κ. Τραμπ.

Green Day

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram, το συγκρότημα θα δωρίσει τα έσοδα στην Greater Good Music, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει φαγητό σε όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Χαβάη.

“Good Riddance. Το απόλυτο μπλουζάκι Nimrod είναι διαθέσιμο μόνο για 72 ώρες. Τα έσοδα από την περιορισμένη έκδοση του T-shirt θα διατεθούν στην…[Greater Good Music], μια φιλανθρωπική οργάνωση που φέρνει φαγητό σε όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στο Μάουι”, αναφέρει το συγκρότημα σε δημοσίευσή του στο Instagram.

Η λεζάντα παραπέμπει στο κομμάτι “Good Riddance (Time of Your Life)”, το οποίο περιλαμβανόταν στο άλμπουμ του συγκροτήματος.

View this post on Instagram

A post shared by Green Day (@greenday)

Ο πρώην πρόεδρος παραδόθηκε την Πέμπτη στη φυλακή της κομητείας Φούλτον, στην Ατλάντα, όπου τέθηκε υπό κράτηση – εκεί βγήκε η φωτογραφία σύλληψής του. Η σύλληψή του έγινε λίγες ημέρες αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από σώμα ενόρκων στην κομητεία Φούλτον, για φερόμενη παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2020 στη Τζόρτζια.

Το σώμα ενόρκων απήγγειλε 13 κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του κ. Τραμπ για τις φερόμενες απόπειρές του να ανατρέψει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 στην πολιτεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπεργία του Χόλυγουντ: Ποιες ταινίες έχουν πάρει το “πράσινο φως” για να συνεχίσουν τα γυρίσματα;12.09.2018

Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν οργανωμένο έγκλημα, συνωμοσία για διάπραξη πλαστογραφίας, κατάθεση ψευδών εγγράφων, προτροπή για παραβίαση του όρκου από δημόσιο λειτουργό και άλλα. Επιπλέον, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 18 συνεργάτες του Τραμπ, μεταξύ των οποίων ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μαρκ Μίντοους και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλές διασημότητες αντέδρασαν με ευχαρίστηση στη φωτογραφία του Τραμπ, η οποία έχει γίνει πλέον viral, όπως ο John Cusack, η Rosie O’Donnell, ο Piers Morgan και η Kathy Griffin.

Η O’Donnell μοιράστηκε την εικόνα ενός καπέλου με το σύνθημα: “MAGA: My a** got arrested”.

Ο ηθοποιός Michael Rapaport, συχνός και ευθύς επικριτής του Τραμπ, σχολίασε απλώς: “Hahahahahaahahahahaha”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRachel Zegler: Η νέα «Χιονάτη» έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ο διαδικτυακός πανικός κάτι μας θυμίζει…12.09.2018

Εν τω μεταξύ, o πρώην παρουσιαστής του Good Morning Britain, Piers Morgan, o οποίoς θεωρείται ότι ήταν φιλικός με τον Trump, υποστήριξε ότι ο Trump είχε “περήφανα” μοιραστεί τη φωτογραφία της συλλήψεως με τους ακολούθους του.

“Το πρώτο tweet του Τραμπ από τον Ιανουάριο του 2021… δημοσιεύοντας περήφανα τη δική του φωτογραφία από τη φυλακή”, έγραψε.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Μάριος Φραγκούλης: “Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες της χώρας μας”
ShowBiz
«Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»: Απειλητικά μηνύματα δέχτηκε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια
ShowBiz
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το θρυλικό διαμέρισμα στη Στησιχόρου (vid)
ShowBiz
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
ShowBiz
Μάρθα Φριντζήλα: “Οφείλουμε συγγνώμη στα παιδιά της Γάζας” (vid)
ShowBiz
Ο Κώστας Παπανικολάου για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: «Παλεύουν για τη χώρα αυτά τα παιδιά»
ShowBiz
Λυδία Κονιόρδου: «Δεν αμφιταλαντεύτηκα καθόλου για τη θέση της υπουργού Πολιτισμού»
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 91 του
ShowBiz
Τζορτζ Κλούνεϊ: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας παρά το πρόβλημα υγείας
Cine News
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Κέιτ Μπλάνσετ, Χάιντι Κλουμ, Τίλντα Σουίντον εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί
ShowBiz
Eurovision 2026: Στη Βιέννη ο 70ός διαγωνισμός – Πότε θα πραγματοποιηθεί
Cine News
Johnny Depp: Θα επιστρέψει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”;