Monopoli Team
25.08.2023
A
A
Ένα ακόμη φόρεμα της Νταϊάνα δημοπρατείται και όποιος το αποκτήσει θα έχει ένα τρομερά εντυπωσιακό κομμάτι στην ντουλάπα του. Η ιστορία του φορέματος είναι ιδιαίτερη, έτσι όπως ακριβώς ήταν και η ιδιοκτήτριά του.
Η Νταϊάνα φορούσε ένα ρούχο περισσότερες από μία φορά before it was cool, και αυτό ακριβώς συνέβη και με την εντυπωσιακή ασπρόμαυρη τουαλέτα Murray Arbeid.
Η πρώτη φορά ήταν το 1985, στα 21α γενέθλια του πρίγκιπα Edward στο κάστρο Ουίνδσορ, σε έναν χορό με θέμα «Μία βραδιά μέσα στο καλοκαίρι». Μία εμφάνιση που έμεινε αξέχαστη, κυρίως γιατί το ίδιο ρούχο φορούσε και το party animal, Natasha Fairweather.
«Όταν πρόσεξα ότι η Νταϊάνα και ο Κάρολος ανέβηκαν στη σκηνή, πήγα και χόρεψα πολύ κοντά τους για να με δουν. Ο Κάρολος με έδειξε και εκείνη γέλασε. Προφανώς, και δεν έγινε θέμα» διηγήθηκε η Fairweather στη Vogue. Γιατί αυτή ήταν η Νταϊάνα μας. Απλή και χαλαρή.
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η αγάπη άργησε μια μέρα, από το ΚΘΒΕ για 2η χρονιά στη Μονή Λαζαριστών
Η Μαρία Πρωτόπαππα σκηνοθετεί και ερμηνεύει τη θρυλική «Γέρμα» στο Θέατρο Τέχνης
Όλα Μόνοι μας: Μία stand up επιθεώρηση στο Θέατρο 104
Ξανθιά Φράουλα, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
H KOA υποδέχεται τον πιανίστα Ίβο Πογκορέλιτς στο 2ο κονστέρτο του Ραχμάνινοφ
Στο NYX Esperia Palace ανακαλύπτεις το «σχήμα της επιθυμίας»
Το Κοράκι: Η Ομάδα Νοσταλγία στήνει μια σκοτεινή, μουσική τελετουργία στο Rabbithole
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου
Πρεμιέρες: Τα νορβηγικά «Όνειρα» κατακτούν το φεστιβάλ Βερολίνου
Ήλιος με δόντια: Παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Μπέλλος