ΣΤΙΛ
Κάθε Γαλλίδα άνω των 50, έχει αυτά τα 5 κομμάτια στην ντουλάπα της
Δεν είναι μυστικό ότι οι Γαλλίδες έχουν αυτό το «je ne sais quoi». Μπορούν να δημιουργούν looks εξαιρετικά σικάτα, αλλά ταυτόχρονα να μοιάζουν εντελώς ανεπιτήδευτα.

Monopoli Team
20.08.2023
A
A
Διαχρονικά κομμάτια και κομψότητα στην ντουλάπα των Γαλλίδων
Δεν είναι μυστικό ότι οι Γαλλίδες έχουν αυτό το «je ne sais quoi». Μπορούν να δημιουργούν looks εξαιρετικά σικάτα, αλλά ταυτόχρονα να μοιάζουν εντελώς ανεπιτήδευτα. Με τα χρόνια αυτό που έχουν στο DNA τους και αυτό που βλέπουν στο περιβάλλον τους, εξελίσσεται, ωριμάζει και παίρνει την τελική του μορφή. Δηλαδή το στιλ τους όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο καλύτερο γίνεται. Όπως ακριβώς και το κρασί τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓαλλίδες: 4 προϊόντα ομορφιάς που έχουν πάντα στην τσάντα τους12.09.2018
Ποια όμως κομμάτια έχουν όλες, μα όλες οι Γαλλίδες άνω των 50 ετών στην ντουλάπα τους; Σε ποια κομμάτια επιλέγουν να επενδύσουν περισσότερο; Στην παρακάτω λίστα είναι αυτά τα 5 μοναδικά και διαχρονικά κομμάτια που όλες οι Γαλλίδες άνω των 50 έχουν στην γκαρνταρόμπα τους και τα χρησιμοποιούν σχεδόν καθημερινά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 7 καλοκαιρινά παπούτσια που λατρεύουν να φοράνε οι Γαλλίδες με φορέματα12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Καρδιακή ανεπάρκεια: Τι αλλάζει στη διαχείρισή της;
Γιάννα Γραμματοπούλου: Η Art Athina αποτυπώνει τον παλμό της εποχής
Συν & Πλην: «Ανδρομάχη» στο Θέατρο Βριλησσίων
Οι “Κακές Ιδέες” των Ατζαράκη – Ζάμπρα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες στην ελληνική TV αυτή τη στιγμή
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
Οι μελωδίες των Επτανήσων στο Ηρώδειο με την Παλαιά Φιλαρμονική Κερκύρας
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής: «Είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου»
Faces and Bodies: Η έκθεση του Μάνου Ιωαννίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου