MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θανάσης Αντετοκούνμπο για το Μουντομπάσκετ: “Θέλω να πάρουμε μετάλλιο φέτος”

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μουντομπάσκετ, την ενδεχόμενη απουσία του Γιάννη και των άλλων παικτών και… αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο.

Monopoli Team

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, φανερά ενθουσιασμένος, ανυπομονεί για το νέο ταξίδι της Εθνικής με τους συμπαίκτες του. Η προετοιμασία για αυτόν ξεκίνησε, μάλιστα, με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στο φιλικό με τη Σλοβενία χθες (02/08) ήταν εξαιρετικός. Φέτος, και αυτός, θέλει να πετύχει με τη «γαλανόλευκη», εκείνο, που δεν έγινε πέρυσι, στο Ευρωμπάσκετ…

Παρά τις απουσίες, ο διεθνής μπασκετμπολίστας εμφανίζεται αισιόδοξος, καθώς πιστεύει πολύ στις καινούριες προσθήκες παικτών και στα νέα παιδιά. Αθλητής, που δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο, αλλά και για τη θετική του ενέργεια, παίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην ισορροπία των αποδυτηρίων.

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στο sport-fm.gr για τα κίνητρά του, τη δίψα της κατάκτησης ενός μεταλλίου, το κλίμα στην ομάδα, αλλά και την ενδεχόμενη απουσία του Γιάννη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Τζέισον Στέιθαμ στα σαγόνια του… μεγαλοκαρχαρία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b