MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σινεφίλ βραδιές κάτω από τα αστέρια με την Stella Artois 

Με κεντρικό μήνυμα το «The view is always better in The Life Artois» η αγαπημένη μας μπίρα μάς καλεί σε απολαυστικές βραδιές στα πιο δροσερά θερινά σινεμά.

KEIMENO: Monopoli Team | 18.07.2023

Μια μικρή όαση μάς περιμένει για να αποδράσουμε τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Μια premium μπίρα που ξεχωρίζει για τη ζωηρή πικράδα της έρχεται να «σπάσει» τη ρουτίνα του καλοκαιριού σε συνδυασμό με αγαπημένες ταινίες του παρόντος και του παρελθόντος.

H Stella Artois μας καλεί να ζήσουμε ένα καλοκαίρι σαν ταινία του σινεμά κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό. Ταινίες δράσης, περιπέτειας, κωμωδίας, γέλιου και συναισθήματος. Όλα υπάρχουν στον κόσμο της Stella Artois και βρίσκονται στα Σινέ Ψυχικό, Σινέ Αττικόν, Σινέ Ακτή Βουλιαγμένης, Σινέ Ρεξ Πάρος και πολλά ακόμα θερινά σινεμά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τα νησιά μας.

Η Stella Artois με το μήνυμα «The view is always better in The Life Artois» μας υπενθυμίζει την αξία και την απόλαυση μιας θερινής προβολής. Πάρτε λοιπόν την πιο καλοκαιρινή-σινεφίλ σας διάθεση και μια παγωμένη Stella Artois και απολαύστε παλιές και νέες αγαπημένες ταινίες σε όλα τα συνεργαζόμενα θερινά σινεμά.

Περισσότερα από Longreads
VIMA_WEB3b