Angelina Jolie: Θα αξιοποιήσει το ακίνητο των Andy Warhol και Jean-Michel
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΠρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο, το εξωτερικό του οποίου είναι διακοσμημένο με έργα δρόμου, τα οποία η ηθοποιός θα διατηρήσει, ως φόρο τιμής στον Basquiat.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤο ακίνητο στο Μανχάταν όπου ζούσαν και εργάζονταν ο Andy Warhol και ο Jean-Michel Basquiat θα αναλάβει η ηθοποιός Angelina Jolie. Η συμφωνία για το ακίνητο, που βρίσκεται στην οδό Great Jones 57, επιβεβαιώθηκε από τους διευθυντές του κτηματομεσιτικού γραφείου Meridian Capital Group. Η Jolie θα νοικιάσει το χώρο για το τελευταίο της δημιουργικό εγχείρημα, το «Atelier Jolie», για οκτώ χρόνια.
Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο, το εξωτερικό του οποίου είναι διακοσμημένο με έργα δρόμου, τα οποία η ηθοποιός θα διατηρήσει, ως φόρο τιμής στον Basquiat, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως το ήμισυ του ντουέτο τέχνης γκράφιτι SAMO.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Μην Κλαις: Μια μουσικοθεατρική παράσταση με έργα του Ηλία Ανδριόπουλου στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Μέγαρο: Ο Ibrahim Maalouf συναντά στη σκηνή την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
- Νίκος Καββαδίας: Η οικογένεια του δωρίζει το πολύτιμο αρχείο του στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Τα Σπίτια Αλλάζουν Θέση τη Νύχτα, σε σκηνοθεσία Νοεμής Βασιλειάδου στο Θέατρο Χώρος
- Tim Etchells: Ένα νέο του έργο κοσμεί το Onassis Ready και αφουγκράζεται τον χτύπο της Αθήνας