MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καύσωνας: Έρχονται 40αρια – Τι πρέπει να κάνετε

Από την Τρίτη, ο υδράργυρος θα ανέβει στους 37 βαθμούς, ξεπερνώντας τους 40 (υπό σκιάν) τις επόμενες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας.

@unsplash
Monopoli Team

Προ των πυλών είναι το πρώτο κύμα καύσωνα στη χώρα καθώς όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος, εκτιμάται ότι το επόμενο διάστημα θα επικρατήσουν στην χώρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες για περίπου μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 11 Ιουλίου θα επικρατήσουν στην χώρα θερμοκρασίες άνω των 37 βαθμών Κελσίου ενώ από την Τετάρτη 12 Ιουλίου το θερμόμετρο θα αρχίσει να ανεβαίνει κι άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈχεις ξηρά μαλλιά; Ακολούθησε τα καλύτερα tips για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι12.09.2018

«Αυτό που φαίνεται σαν πρώτα στοιχεία είναι ότι θα ξεκινήσει από την επόμενη Τρίτη 11/7 και πιθανότατα για 7 μέρες μία περίοδος υψηλών θερμοκρασιών. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα δούμε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου σε πολλές περιοχές και υπάρχει πιθανότητα να έχει διάρκεια ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες αυτές θα φτάσουν στο πικ τους», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουβάρδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγωτό κανείς; Στάση για λίγη δροσιά σε 3 +1 διευθύνσεις της Αθήνας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b