MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Air France: Λανσάρει νέα business class με καθίσματα 2 μέτρων, οθόνες 4K και μενού από 17 διάσημους σεφ

Η Air France λανσάρει τη νέα της αναβαθμισμένη business class στις ευρωπαϊκές της πτήσεις. Με άνετα ανακλινόμενα καθίσματα 2 μέτρων, οθόνες 4K υψηλής ευκρίνειας 17,3 ιντσών και μενού από 17 φημισμένους σεφ, οι επιβάτες αισθάνονται κυριολεκτικά στο σαλόνι τους.

Monopoli Team

Η επιστροφή των επιβατών στις θέσεις των αεροπλάνων των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών μετά την ύφεση της πανδημίας του κορονοϊού, πυροδότησε μια παράπλευρη αντίδραση: τη ζέση των αερομεταφορέων να αναβαθμίσουν τις καμπίνες τους. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρόσφατες ανακαινίσεις από εταιρείες όπως η British Airways και η Lufthansa.

Η Air France δεν έμεινε έξω από το χορό. Ξεκίνησε να λανσάρει τη νέα της business class πριν από λίγους μήνες στα αεροπλάνα τύπου 777-300, σε ορισμένες πτήσεις μεταξύ Νέας Υόρκης, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ντακάρ, Σενεγάλης και Παρισιού. Τα σχέδια για την εισαγωγή των νέων θέσεων στα πρόσφατα παραδοθέντα A350-900 ανακοινώθηκαν επίσης πρόσφατα με έναρξη λειτουργίας τον Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες πληροφορίες διαδρομής.

Τα καθίσματα, τα οποία έχουν μήκος 2 μέτρα, είναι σημαντική βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Είναι πιο άνετα και πιο μαλακά από τα τυπικά, που επιτρέπουν στον επιβάτη να βυθίζεται σε αυτά όπως θα έκανε σε έναν καναπέ. Ο σχεδιασμός τους διευκολύνει πρακτικά τον ύπνο, ακόμη και για εκείνους που δυσκολεύονται να κοιμηθούν κατά της διάρκεια της πτήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPark your Cinema και Park your Cinema Kids: Το πρόγραμμα Ιουλίου των δωρεάν προβολών του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Εκτός από την άνεση και την τελείως επίπεδη θέση, τα καθίσματα είναι επίσης πιο ευρύχωρα από τα περισσότερα του ανταγωνισμού, ιδιαίτερα στο χώρο των ποδιών. Εδώ οι επιβάτες μπορούν κυριολεκτικά να «απλωθούν», ιδιαίτερα στα καθίσματα των σειρών 1 και 9 (στα αεροσκάφη 777) που διαθέτουν ακόμη περισσότερο χώρο για τα πόδια των επιβατών από τα άλλα. Να σημειωθεί ότι οι οκτώ αυτές θέσεις διατίθενται προς το παρόν με δυνατότητα κράτησης χωρίς επιπλέον κόστος.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Εύα Οικονόμου-Βαμβακά θέλει να δημιουργήσει στην Καβάλα μια σχολή συγγραφής έργων12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b