MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OPEN CALL

Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου ΚΙΝΟ Athens: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ταινιών

Ανοιχτό Κάλεσμα υποβολής μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών σε Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς απευθύνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας KINO Athens, που θα πραγματοποιηθεί, τον ερχόμενο Μάρτιο, σε Σεράφειο, Τεχνόπολη και Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΚΙΝΟ Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών από το διεθνές φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου της Αθήνας
Monopoli Team

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ταινιών για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας ΚΙΝΟ Athens που θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά, από 1 έως 10 Μαρτίου 2024, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Τεχνόπολη και το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Έλληνες και διεθνείς κινηματογραφιστές και παραγωγοί μπορούν να υποβάλουν μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Το ΚΙΝΟ Athens δέχεται ταινίες από κάθε είδος. Δίνει έμφαση στο ανεξάρτητο σινεμά, τα τολμηρά έργα και στηρίζει τους/τις/τα καλλιτέχνες/ά που γεφυρώνουν το σινεμά με άλλες τέχνες. Καταστατικός σκοπός του ΚΙΝΟ Athens είναι να φέρει το κοινό της Αθήνας σε επαφή με πρωτότυπα έργα που δεν θα δει πουθενά αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15ο Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους: Επιστρέφει στην Πελοπόννησο με 94 ταινίες από 34 χώρες12.09.2018

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει διαγωνιστικά τμήματα μικρού και μεγάλου μήκους, εργαστήρια, masterclasses, DJ sets και άλλες δράσεις, ενώ στην 2η έκδοσή του εγκαινιάζει παιδικό διαγωνιστικό τμήμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ταινίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΚΙΝΟ Athens. Έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ, όροι και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα του KINO Athens

www.kinoathens.org

 

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b