MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ignes: Σε κερδίζει με πολλούς τρόπους

Η ράπερ που ξέρει πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι και μπορεί να σε διαλύσει μ’ έναν ψίθυρο.

Monopoli Team

Το ραπ παιχνίδι είναι απλό. Κάθε παιχνίδι είναι. Και τι έχουμε εδώ, στο γήπεδο του λόγου που δεν παίζει για να σκοράρει, αλλά για να πετάξει; Αφήστε τα φτιαγμένα μπιτ, το πάτημα του κουμπιού και τα σκρατς του dj. Εστιάστε στον ρυθμό που ξεκινά από μέσα και μένει μέσα!

Ψάξτε το τσαλακωμένο χαρτί, το αρυτίδωτο και αυτό με τις περισσότερες διορθώσεις. Αναζητήστε την παρέα, φτιάξτε την παρέα, γίνετε η παρέα και περιμένετε την καθαρή φωνή να σας μιλήσει, να σας δώσει κάτι από το vibe που την έπλασε. Βρείτε θέση, όπου σας αρέσει. Στο χώμα, στο γρασίδι, σε ένα παγκάκι…

Κάντε κύκλο, καθίστε χύμα, οργανωμένα, προγραμματισμένα. Ανάψτε τσιγάρο, πάρτε ποτό, μείνετε μακριά από το κάπνισμα, πιείτε νερό, τη χαλαρή στάση υιοθετήστε, την ένταση αναζητήστε, περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε… Εδώ δεν σφυρίζει κανείς την έναρξη. Το στόμα ανοίγει και τα λόγια κατρακυλάνε! Σχεδόν ακουμπάνε το έδαφος και αρκεί αυτό το «σχεδόν» για να φύγουν, να «ποτίσουν» τις νεογέννητες επιθυμίες, να πατήσουν τις πάντα μικροπρεπείς κακίες.

Με την άκρη του ματιού βλέπεις ότι η στοματική έξοδος έχει ανοίξει ελάχιστα, ο αέρας παλεύει για να βγει και όμως… αυτό είναι ραπ, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Η Ignes είναι εδώ και μην ψάξεις για λεξικό, άσε τον λόγο τον ειρωνικό. Πάμε ρε ταλεντάρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Καλογήρου: Θέλω να βρίσκομαι σε μια περιοχή καλλιτεχνικής ηθικής12.09.2018

Το «Mumble» που κέρδισε τους ακροατές

Οι σκόρπιες πληροφορίες, οι γεμάτες στιγμές, οι απόλυτες κρίσεις. Κάπως έτσι συμπυκνώνεται το 2021, η συμμετοχή της στο session του Dof Twogee στο YouTube, το κομμάτι -κομματάρα!- της Selecao. Οι προβολές ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο (!) και στον ψηφιακό κόσμο της Ελλάδας αυτό λέει πολλά. Αν ακούσετε, ή έχετε ακούσει, το τραγούδι θα καταλάβετε γιατί γράφουμε για την Ignes.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν η Τεχνόπολη μετατράπηκε σε μια…”Ανισόπεδη Ντίσκο” από τον Pan Pan και την παρέα του12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b