MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Ο κόσμος έφευγε συντετριμμένος”: Ο Christopher Nolan μοιράζεται τις πρώτες αντιδράσεις για το Oppenheimer

Το “Oppenheimer” πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο μήνες στους κινηματογράφους και η προσμονή είναι μεγάλη – ειδικά τώρα που ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές από τις αντιδράσεις που έχει λάβει.

Oppenheimer
Oppenheimer
Monopoli Team

Η νέα ταινία του Christopher Nolan, “Oppenheimer” πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στους κινηματογράφους και η προσμονή είναι μεγάλη – ειδικά τώρα που ο σκηνοθέτης μοιράστηκε μερικές από τις αντιδράσεις που έχει λάβει μέχρι τώρα από ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία.

Στην βιογραφική ταινία για τη ζωή του J Robert Oppenheimer, “πατέρα της ατομικής βόμβας”, πρωταγωνιστεί ο “Peaky Blinder” Cillian Murphy και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου σε όλο τον κόσμο και στις 24 Αυγούστου στην Ελλάδα.

“Μερικοί άνθρωποι έφυγαν από την ταινία εντελώς συντετριμμένοι” είπε ο Nolan για τις πρώτες προβολές της ταινίας σε μία νέα συνέντευξη με το περιοδικό Wired.

“Δεν μπορούν καν να μιλήσουν. Θέλω να πω ότι υπάρχει το στοιχείο του φόβου και στην ιστορία, αλλά και στα θεμέλια. Αλλά η αγάπη για τους χαρακτήρες, η αγάπη για τις σχέσεις, είναι πιο δυνατή από όσες έχω κάνει”.

Ο 52χρονος σκηνοθέτης πρόσθεσε: “Είναι μία δυνατή εμπειρία, γιατί είναι μία δυνατή ιστορία. Την έδειξα σε έναν σκηνοθέτη πρόσφατα που είπε ότι του θυμίζει ταινία τρόμου. Δεν διαφωνώ”.

Ο Nolan μάλιστα παραδέχτηκε ότι ανακουφίστηκε που είχε τελειώσει την ταινία, λόγω του αντίκτυπου που είχε στην ψυχολογία του.

“Όταν ξεκίνησα να τελειώνω την ταινία, άρχισα να νιώθω αυτό το χρώμα που δεν υπάρχει στις άλλες ταινίες μου, ένα σκοτάδι. Είναι εκεί. Η ταινία παλεύει εναντίον του” ανέφερε.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα ο ιστορικός που έγραψε τη βιογραφία του Oppenheimer το 2005, δήλωσε ότι “ακόμα προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά” από την ταινία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek και Benny Safdie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Γουές Άντερσον12.09.2018

Πάντως, ο Νόλαν φαίνεται να ετοιμάζει μία ταινία υπερπαραγωγή, αφού όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες για τις εκρήξεις δεν χρησιμοποίησε τεχνολογίες CGI, αλλά πραγματοποίησε… πραγματικές εκρήξεις, για να είναι πιο ρεαλιστικές.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το trailer παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b