MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΕΣ

Πρεμιέρες: Το καλό πρόσωπο του Χόλιγουντ

Οι ταινίες και οι επανεκδόσεις που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 15 Ιουνίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Στο στοιχείο τους

Το νέο animation της Pixar ακολουθεί τη γνωστή συνταγή μαγείας της εταιρείας που έχει συνδεθεί με τα κορυφαία κινούμενα σχέδια των τελευταίων 30 σχεδόν ετών, ονομάζεται «Στο στοιχείο τους» και αφηγείται μια διαφορετική ιστορία αγάπης. Τα εμπόδια για να ανθίσει ο έρωτας ανάμεσα στην θερμόαιμη Φλόγα και τον γλυκανάλατο Νηρέα δεν είναι και λίγα αλλά με καλή θέληση και, κυρίως φαντασμαγορικά σκηνικά σαν αυτό της Έλεμεντ Σίτι, όλα γίνονται.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Flash

Αρκετά καλές και οι επιδόσεις για τον νέο «Flash» της DC που ξεκινά με χαλαρές διαθέσεις αλλά στην συνέχεια οργιάζει με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, την επίκληση των εμβληματικών υπερηρώων της εταιρείας και το άκρως σινεφιλικό σενάριο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η τελευταία νύχτα του Φράνκο Αμόρε

Η «Τελευταία νύχτα του Φράνκο Αμόρε» είναι ένα σφιχτοδεμένο και αγωνιώδες ιταλικό αστυνομικό θρίλερ που αξιοποιεί υποδειγματικά τα κλισέ του είδους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αυτά που δεν λέγονται

Σε αρκετά μεγάλο βαθμό το πετυχημένο όσο και δηκτικό χιούμορ κλέβει τις εντυπώσεις στην ψαγμένη σπονδυλωτή κωμωδία του καταλανού δημιουργού Σεσκ Γκάι, «Αυτά που δεν λέγονται».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άλλοθι για παντρεμένους 2

Το «Άλλοθι για παντρεμένους 2» είναι η συνέχεια της γαλλικής φάρσας του Φιλίπ Λασό που είχε σπάσει ταμεία στο Παρίσι.
Αίθουσες προβολής

Νοτόριους

Επανέκδοση πολλών αστέρων για το «Νοτόριους» του Άλφρεντ Χίτσκοκ που έχει γράψει ιστορία για το τρίλεπτο φιλί του Κάρι Γκραντ και της Ίνγριντ Μπέργκμαν.
Αίθουσες προβολής

Η θεά

Τέλος, η «Θεά» του Σατγιαζίτ Ράι που γυρίστηκε το 1960 αφηγείται λαϊκές δοξασίες στην Βεγγάλη του 19ου αιώνα.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
Σχετικά Θέματα
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: H υπόθεση Σορίν Ματέι στο σινεμά
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Από το «Μπλε καφτάνι» στην «Οδό Μάλαγα»
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Η νύφη του Φρανκενστάιν στο Σικάγο του 1936
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: «Όλες οι Κυριακές» – το μεγάλο φαβορί των φετινών Γκόγια
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: H αληθινή ιστορία του Θερβάντες
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: “Ανεμοδαρμένα ύψη” ή “Μυστικός πράκτορας”;
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: To γυναικείο τραύμα στον «Ήχο της πτώσης»
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Οργιαστικό «Sirat» με τις αισθήσεις στο κόκκινο
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Η συγκινητική ιστορία του Σαίξπηρ
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Ζόμπι εναντίον Τιμοτέ Σαλαμέ
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Ένα λυτρωτικό “Πράγμα με φτερά”
Οι ταινίες της εβδομάδας
Πρεμιέρες: Πρωτοχρονιά με Τζόντι Φόστερ και ψυχανάλυση