MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

13ο Athens Open Air Film Festival: Αναβάλλεται η σημερινή πρεμιέρα στο Ζάππειο – Μεταφορά σε νέα ημερομηνία

Το 13ο Athens Open Air Film Festival ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα προβολής του «Βασιλιά των Λιονταριών» και της live συναυλίας της El Sistema Greece Youth Orchestra, στο προαύλιο του Ζάππειου, λόγω συμμετοχής στο εθνικό πένθος. Μεταφορά σε νέα ημερομηνία.

13ο Athens Open Air Film Festival: Αναβάλλεται η σημερινή πρεμιέρα στο Ζάππειο - Μεταφορά σε νέα ημερομηνία
Monopoli Team

Το 13ο Athens Open Air Film Festival και το Εl Sistema Greece, με βαθιά συμπάθεια και αίσθημα αλληλεγγύης, ανακοινώνουν την αναβολή της σημερινής εκδήλωσης στο προαύλιο του Ζαππείου λόγω συμμετοχής στο τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο.

Η El Sistema Greece Youth Orchestra, με μέλη παιδιά και νέους ηλικίας 9 έως 17 ετών, αναφέρει ότι «επέλεξε να σιωπήσει ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που χάθηκαν. Τα μουσικά μας όργανα θα παραμείνουν στη θήκη τους».

Η προγραμματισμένη ειδική προβολή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια Disney της ταινίας Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», των Ρότζερ Αλερς και Ρομπ Μίνκοφ καθώς και η ζωντανή μουσική συναυλία από την θα μετακινηθούν τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, ίδια τοποθεσία και ώρα.

Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» εκφράζουν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ13ο Athens Open Air Film Festival: Όλη η Αθήνα ένα θερινό σινεμά με δωρεάν προβολές σε ανοιχτούς χώρους12.09.2018

Δευτέρα 26 Ιουνίου | 21:30 «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»
Προαύλιος χώρος Ζαππείου Μεγάρου | Αθήνα

Των Ρότζερ Αλερς και Ρομπ Μίνκοφ (The Lion King, 1994 | 88’)
Ειδική Προβολή Αφιερωμένη στα 100 Χρόνια της Disney

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη με αγγλικούς υπότιτλους.

20:45 Θα προηγηθεί ζωντανή μουσική συναυλία από την El Sistema Greece Youth Orchestra (μέλη ορχήστρας ηλικίας 9 – 17 ετών) η οποία θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα της κομμάτια από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας ένα ποικίλο ρεπερτόριο κλασικής και δημοφιλούς μουσικής γεμάτο χαρά. (Διάρκεια: 45’)

20:00 – 21:00 Face Painting εμπνευσμένο από την ταινία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b