MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/06) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

The Current war
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Πολ Σρέιντερ12.09.2018

Τηλεόραση

“Glass” του M. Night Shyamalan: ΑΝΤ1 στις 22.00, Σάββατο 10/06

Ένα θρίλερ δράσης του 2019 που αποτελεί συνέχεια των ταινιών “Unbreakable” και “Split“. Η πλοκή επικεντρώνεται σε τρεις κεντρικούς χαρακτήρες: τον David Dunn (Bruce Willis) , έναν άντρα με ασυνήθιστες δυνάμεις, τον Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), έναν άνδρα με πολλαπλές προσωπικότητες, και τον Elijah Price (Samuel L. Jackson), γνωστό και ως ο “Κακός Άνθρωπος”. Οι τρεις χαρακτήρες βρίσκονται σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, όπου μια ψυχολόγος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από τις εξαιρετικές τους ικανότητες και να αποφασίσει την τύχη τους. Καθώς αποκαλύπτονται μυστικά και απόκρυφες δυνάμεις, οι χαρακτήρες συγκρούονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ του καλού και του κακού.

“Μάχη της Επικράτησης” του Alfonso Gomez-Rejon: OPEN στις 22.00, Κυριακή 11/06

Ιστορική δραματική ταινία του 2017 που αφηγείται την ανταγωνιστική μάχη μεταξύ των θρυλικών επινοητών Τόμας Έντισον (Benedict Cumberbatch) και Τζορτζ Γουέστινγκχάους (Michael Shannon)για τον έλεγχο της ηλεκτρικής ενέργειας στα τέλη του 19ου αιώνα. Η ταινία αναδεικνύει τις προσπάθειες τους για την ανάπτυξη και την εμπορική εφαρμογή των εφευρέσεών τους, όπως οι φωτογραφικές μηχανές και οι συσκευές αλλαγής τάσης, που είχαν μεγάλη επίδραση στην βιομηχανία και στην κοινωνία. Η ταινία εξετάζει τις προσωπικές, επαγγελματικές και εμπορικές συγκρούσεις ανάμεσα στους δύο επιστήμονες, παρουσιάζοντας ένα συναρπαστικό κεφάλαιο της τεχνολογικής ιστορίας.

“Πρόσκληση σε Γάμο” του Victor Levin: STAR στις 00.15, Κυριακή 11/06

Μια ρομαντική κωμωδία του 2018 που ακολουθεί την ιστορία δύο αποτυχημένων και διψασμένων για αγάπη ανθρώπων, του Frank και της Lindsay (Winona Ryder, Keanu Reeves), οι οποίοι συναντιούνται σε ένα γάμο. Καθώς βρίσκονται στον ίδιο χώρο, πρέπει να ανεχτούν την αντιπάθεια που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον. Όσο περνούν χρόνο μαζί, ανακαλύπτουν ότι ίσως η πρώτη εντύπωση που είχαν ο ένας για τον άλλον δεν ήταν ακριβής. Μέσα από ατελείωτες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, η σχέση τους αναπτύσσεται και μπορεί να οδηγήσει σε μια απρόβλεπτη ευτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναλώσιμοι 4: Megan Fox και καταιγιστική δράση στο πρώτο trailer12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“Απόλυτος Κίνδυνος” του Phil Alden Robinson στο Netflix

Στις κορυφαίες προσθήκες του Netflix αυτόν τον καιρό βρίσκεται ένα αστυνομικό θρίλερ του 2002 που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Tom Clancy. Η ιστορία επικεντρώνεται στην προσπάθεια εμπειρογνώμονων αναλυτών και πράκτορων από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) να ανακαλύψουν και να αποτρέψουν μια πιθανή πυρηνική επίθεση που απειλεί τον κόσμο. Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, αποκαλύπτονται διεθνείς συνωμοσίες και διαπραγματεύσεις μεταξύ χωρών, ενώ οι πρωταγωνιστές πρέπει να εμποδίσουν την καταστροφή. Η ταινία προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της κατασκοπίας, των πολιτικών εντάσεων και των γεωπολιτικών απειλών.

“Νυχτερινός Ανταποκριτής” του Dan Gilroy στο Cinobo

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί τον Λούις Μπλουμ (Jake Gyllenhaal), έναν απελπισμένο αλλά αποφασισμένο νεαρό άνδρα που βρίσκει εργασία ως νυχτερινός ανταποκριτής ειδήσεων. Καθώς προσπαθεί να “προκόψει” στο χώρο του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ, ο Λούις εμπλέκεται σε έναν κόσμο βίας, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά των μέσων ενημέρωσης και την αθέατη βία που επικρατεί στην κοινωνία. Καθώς η παρακολούθηση εγκληματικών γεγονότων γίνεται πια εθιστική για τον Λούις, η ηθική του αποκλίνει και αναρωτιέται πόσο μακριά είναι διατεθειμένος να φτάσει για την επιτυχία του. Η ταινία εξερευνά θέματα όπως η εξάρτηση από την ένταση και η δύναμη των μέσων ενημέρωσης στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpider-Man: Ακροβατώντας στο αραχνο-σύμπαν (με υπότιτλους)12.09.2018

“Spider-Man: Μέσα στο Αραχνοσύμπαν” των Persichetti, Ramsey και Rothman στο Netflix

Με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενόμεου sequel, η ταινία “Into The Spider-verse” βρίσκεται στο Netflix για τους φίλους των superhero ταινιών, κρατώντας επάξια τον τίτλο της καλύτερης Spiderman ταινίας – ξεπερνώντας ακόμη και τα αγαπημένα live actions. Η ταινία εξιστορεί την περιπέτεια του έφηβου Μάιλς Μοράλες, ο οποίος ανακαλύπτει ότι είναι ο Spider-Man ενός παράλληλου σύμπαντος. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο, συναντά άλλους Spider-Man από διαφορετικά σύμπαντα, καθένας με τις δικές τους μοναδικές ικανότητες και προσωπικότητα. Μαζί, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την πόλη από τον κίνδυνο. Η ταινία διακρίνεται για το μοναδικό της animation στυλ και την συναρπαστική αφήγησή της, ενώ αποτελεί μια φρέσκια προσέγγιση στο σύμπαν του Spider-Man.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b