MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Poor Things: Το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι εδώ

Το πρώτο επίσημο trailer του “Poor Things” μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία ακόμη γεύση από την “αναγέννηση” της Bella Baxter.

Monopoli Team

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η (εντυπωσιακή) αφίσα της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things” με πρωταγωνίστρια την Emma Stone – και αυτή η μικρή ματιά που μάς έδωσε μάς έκανε να ανυπομονούμε για μία μεγαλύτερη “γεύση” από την ταινία, την οποία έρχεται να δώσει το πρώτο επίσημο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το trailer ξεκινά με έναν (παραμορφωμένο για τις ανάγκες της ταινίας) Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter να συστήνει την Bella Baxter (Emma Stone), η οποία όπως είχε γίνει γνωστό αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μία θηλυκή Φρανκενστάιν, που μαθαίνει να κάνει τα πρώτα της βήματα, να μιλά, να χρησιμοποιεί το σώμα της, να επικοινωνεί με ανθρώπους και ζώα και όπως όλα δείχνουν να ερωτεύεται.

Poor Things: O Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter

Poor Things: O Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter

Μαζί με τους Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, το καστ περιλαμβάνει επίσης τους κωμικούς Rammy Youssef και Jerrod Carmichael, τους οποίους και βλέπουμε στο trailer, αλλά και τους Christopher Abbott, Margaret Qualley και Kathryn Hunter.

Η ταινία αφορά την καταπληκτική ιστορία και φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μίας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και ανορθόδοξο επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Πεινασμένη να γνωρίσει τον κόσμο που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό αλλά ανήθικο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης ανά τις ηπείρους. Ελεύθερη από τα στεγανά της εποχής, η Bella εξελίσσεται σταθερά και βάζει στόχο να υπερασπιστεί την ελευθερία και την ισότητα.

Η πολυαναμενόμενη αυτή ταινία είναι μια ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, βασισμένη σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey.

Tη σκηνοθεσία υπογράφει φυσικά ο Έλληνας σκηνοθέτης, ενώ το σενάριο ο πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο “The Favourite”, για το οποίο η Stone ήταν βρέθηκε υποψήφια στα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Πολ Σρέιντερ12.09.2018

Το Poor Things πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ λέγεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Η ημερομηνία της πρεμιέρας στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Μέχρι τότε, λοιπόν, ας απολαύσουμε το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b