MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Poor Things: Το πρώτο επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι εδώ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το πρώτο επίσημο trailer του “Poor Things” μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία ακόμη γεύση από την “αναγέννηση” της Bella Baxter.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η (εντυπωσιακή) αφίσα της νέας, πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things” με πρωταγωνίστρια την Emma Stone – και αυτή η μικρή ματιά που μάς έδωσε μάς έκανε να ανυπομονούμε για μία μεγαλύτερη “γεύση” από την ταινία, την οποία έρχεται να δώσει το πρώτο επίσημο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε.

Το trailer ξεκινά με έναν (παραμορφωμένο για τις ανάγκες της ταινίας) Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter να συστήνει την Bella Baxter (Emma Stone), η οποία όπως είχε γίνει γνωστό αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μία θηλυκή Φρανκενστάιν, που μαθαίνει να κάνει τα πρώτα της βήματα, να μιλά, να χρησιμοποιεί το σώμα της, να επικοινωνεί με ανθρώπους και ζώα και όπως όλα δείχνουν να ερωτεύεται.

Poor Things: O Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter

Poor Things: O Willem Dafoe στο ρόλο του επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter

Μαζί με τους Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, το καστ περιλαμβάνει επίσης τους κωμικούς Rammy Youssef και Jerrod Carmichael, τους οποίους και βλέπουμε στο trailer, αλλά και τους Christopher Abbott, Margaret Qualley και Kathryn Hunter.

Η ταινία αφορά την καταπληκτική ιστορία και φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter, μίας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και ανορθόδοξο επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter. Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Πεινασμένη να γνωρίσει τον κόσμο που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό αλλά ανήθικο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης ανά τις ηπείρους. Ελεύθερη από τα στεγανά της εποχής, η Bella εξελίσσεται σταθερά και βάζει στόχο να υπερασπιστεί την ελευθερία και την ισότητα.

Η πολυαναμενόμενη αυτή ταινία είναι μια ιστορία «έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, βασισμένη σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey.

Tη σκηνοθεσία υπογράφει φυσικά ο Έλληνας σκηνοθέτης, ενώ το σενάριο ο πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο “The Favourite”, για το οποίο η Stone ήταν βρέθηκε υποψήφια στα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Πολ Σρέιντερ12.09.2018

Το Poor Things πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ λέγεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Η ημερομηνία της πρεμιέρας στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Μέχρι τότε, λοιπόν, ας απολαύσουμε το trailer:

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ραντεβού στο Notting Hill ή στο… House of the Dragon; Τι αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Κάμπινγκ: Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα καρέ της νέας σειράς του MEGA
Cine News
4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει το rough cut της νέας του ταινίας
Cine News
Η COSMOTE TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα
Cine News
«Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»: Οι βραβευμένες ταινίες από τις Νύχτες Πρεμιέρας ταξιδεύουν στα μουσεία του ΠΙΟΠ
Cine News
Πρόγονοι: Το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή στην Πειραιώς 260
Cine News
Βραβεία Ίρις 2026: Σάρωσε το «Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ» – Όλοι οι νικητές
Cine News
«Ελλάδα 3.0»: Πώς τρεις διαφορετικές ταινίες κατέληξαν να μιλούν για την ίδια Ελλάδα
Cine News
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σπάει ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες
Cine News
Απονεμήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Animation 2026
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Cine News
Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στον Κήπο του Μεγάρου – Αρχή με το “Ναμπούκκο” του Βέρντι