MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 17 Μαΐου

Παρουσιάσεις βιβλίων και ομιλίες με δωρεάν είσοδο, στη σημερινή μας ατζέντα για την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Monopoli Team

Ομιλία της φωτογράφου Ελένης Μουζακίτη στον Κινηματογράφο Ίριδα

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, στα πλαίσια του φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.), θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίριδα ομιλία της Ελένης Μουζακίτη, φωτογράφου, εκπαιδευτικού με αντικείμενο τη φωτογραφία, και επιμελήτριας φωτογραφικών εκθέσεων και εκδόσεων, το έργο της οποίας επικεντρώνεται σε θέματα ανθρώπινης οικολογίας (human ecology), συμπεριφοράς στο δημόσιο χώρο, γεωγραφίας του ελεύθερου χρόνου, τοπίου, καθώς και σε θέματα της μνήμης – ιστορίας.
17/5, 18:00-21:00
Κινηματογράφος Ίριδα – Ακαδημίας 55, Αθήνα 

Συναυλία συνόλων Μικρών Μουσικών στο Ωδείο Αθηνών

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, τα μουσικά σύνολα του προγράμματος υποτροφιών “Μικροί Μουσικοί” του Ωδείου Αθηνών παρουσιάζουν στην αίθουσα “Άρης Γαρουφαλής” την ετήσια συναυλία τους, μια γιορτή έκφρασης, χαράς και δημιουργίας. Τα έργα της συναυλίας διατρέχουν όλες τις εποχές από το πρώιμο μπαρόκ έως και τον 20ό αι, και θα παρουσιαστούν από μικρά σύνολα των Μικρών Μουσικών για πιάνο, έγχορδα, πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα.
17/5, 19:00
Ωδείο Αθηνών – Ρηγίλλης 17, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Δυναμική παρουσία στις Κάννες με διεθνείς δράσεις και συνεργασίες12.09.2018

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας: Παρουσίαση βιβλίου στο Omikron 2

Το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά, με πιο πλούσιο πρόγραμμα από ποτέ και πολλές εκπλήξεις. Την Τετάρτη 17 Μαΐου, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Σπύρου Κακατσάκη, «Απολαύσεις της Καπούης», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι δικηγόροι Σταματίνα Ρουμελιώτου και Ανδρέας Ματσακάς, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Δημήτρης Καπαμάς.
17/5, 19:00
Omikron 2 – Βουτάδων 42, Γκάζι 

Συζήτηση για τις καθημερινές πρακτικές συμπερίληψης κωφών και βαρήκοων ατόμων στο Tavros Space

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, το Tavros Space συνεχίζει τις “Συναντήσεις κοινότητας” στο πλαίσιο της δράσης “revolution is not a one time event”. Σε αυτή τη συζήτηση, οι παρευρισκόμενοι θα συζητήσουν με την κωφή ηθοποιό, Όλγα Δαλέκου για τις καθημερινές πρακτικές συμπερίληψης εντός της κοινότητας των κωφών και βαρήκοων ατόμων, αλλά και για τα εμπόδια συμπερίληψης, την υπέρβαση τους και τις διεκδικήσεις της κοινότητας. Θα υπάρχει διερμηνεία στην ΕΝΓ από την Liminal Access.
17/5, 19:00
Tavros Space- Αναξαγόρα 33, Ταύρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνής Ημέρα Μουσείων: Η Εθνική Πινακοθήκη γιορτάζει με έναν πολυθεματικό περίπατο στον κήπο της12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b