MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 3 προτάσεις για την Τρίτη 16 Μαΐου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες μέχρι παρουσιάσεις βιβλίων στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τρίτη 16 Μαΐου.

Monopoli Team

Ο Ψαρογιώργης Live στη Ρωμαϊκή Αγορά

Με φόντο το Φετιχιέ Τζαμί, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Ψαρογιώργης και το συγκρότημά του παρουσιάζουν την Τρίτη 16 Μαΐου τις καλύτερες στιγμές της μουσικής τους πορείας σε μια μοναδική συναυλία. Με πατέρα τον Ψαραντώνη και θείο τον Νίκο Ξυλούρη, ο Ψαρογιώργης, κατά κόσμον Γιώργης Ξυλούρης, κουβαλάει μαζί του τη μουσική παράδοση των Ανωγείων και όλης της Κρήτης και έχει καταφέρει να τοποθετήσει το λαούτο, ένα συνοδευτικό όργανο, σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστή στην κάθε του εμφάνιση.
16/5, 20:00
Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών – Πολυγνώτου 3, Αθήνα

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας: Παρουσίαση βιβλίου στο Omikron 2

Το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας επιστρέφει στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά, με πιο πλούσιο πρόγραμμα από ποτέ και πολλές εκπλήξεις. Την Τρίτη 16 Μαΐου, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Σπύρου Πηγαδίτη, «Η συνομωσία του Δράκου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Αβέρκιος Λουδάρος.
15/5, 19:00 
Omikron 2 – Βουτάδων 42, Γκάζι 

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σίμου στα Public Cafe Συντάγματος

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και τα Public Συντάγματος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σίμου “Πάρε ανάσα”. Με τον συγγραφέα συζητούν: ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος και ο συγγραφέας και σεναριογράφος Βαγγέλης Μπέκας, ενώ ο Δημήτρης Σίμος θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η Σίλβια Κώτσου έχει επιστρέψει εδώ και 5 χρόνια στο μέρος που μεγάλωσε, στη Χαλάστρα, μαζί με τις δυο κόρες της και εργάζεται ως δύτρια, στο Δέλτα Αξιού στις τοπικές μυδοκαλλιέργειες. Η Σίλβια και οι κόρες της έχουν επιζήσει μιας δολοφονικής επίθεσης πριν 5 χρόνια στην Αθήνα,  όπου πέθαναν ο άνδρας της και ο πατέρας της. Με αυτό το τραύμα εγκαταλείπει την παλιά της ζωή, προσπαθώντας να επιβιώσει στα νέα δεδομένα. Τα πράγματα όμως ξεκινούν να περιπλέκονται, όταν ο δικηγόρος της οικογένειάς της βρίσκεται νεκρός στη θάλασσα των μυδιών και βαμμένος με γυναικεία χαρακτηριστικά. Την υπόθεση αναλαμβάνει ο αστυνόμος Λάζος, γνώριμός της από το παρελθόν, καθώς ήταν εκείνος που ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση δολοφονίας του άνδρα και του πατέρα της…
16/5, 20:30
Public Cafe Συντάγματος – Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Δυναμική παρουσία στις Κάννες με διεθνείς δράσεις και συνεργασίες12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b