MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Iστορική αναπαράσταση της μάχης των οχυρών στο θρυλικό Ρούπελ

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα ιστορικής αναπαράστασης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Monopoli Team

Στην κατάφυτη πλαγιά του οχυρού Ρούπελ, εκεί όπου η ιστορία και το φυσικό περιβάλλον συνυπάρχουν αρμονικά, κάτω από τη σκιά του μαρμάρινου μνημείου των ηρωικός πεσόντων στρατιωτών, αξιωματικών, υπαξιωματικών και επίστρατων, ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να μη συλλογιστεί την υπέρτατη θυσία των Ελλήνων απέναντι στα ναζιστικά στρατεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες12.09.2018

Σε αυτόν τον ιερό χώρο, την Κυριακή 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα ιστορικής αναπαράστασης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για την αναβίωση της ιστορικής μάχης του οχυρού Ρούπελ τον Απρίλιο του 1941, στην ορεινή κορυφογραμμή των Σερρών δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRolex Arts Festival: Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φεστιβάλ τεχνών στην Αθήνα12.09.2018

Όσοι βρεθούν την Κυριακή το πρωί στο Ρούπελ θα ζήσουν λεπτό προς λεπτό τη λυσσαλέα προσπάθεια των Γερμανών εισβολέων να καταλάβουν το απόρθητο οχυρό και την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων υπερασπιστών του και όλα αυτά μέσα από τη χρήση εντυπωσιακών εφέ πυρών, εκρήξεων και αεροπορικών προσομοιώσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b