MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bama Rush: Το viral TikTok trend για τα κορίτσια που μπαίνουν σε αδελφότητες, έγινε ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου από το (πρώην HBO) Max.

Monopoli Team

Τον Αύγουστο του 2021, χιλιάδες νεαρές γυναίκες ξεκίνησαν τη διαδικασία της επιστράτευσής τους σε αδελφότητες του Πανεπιστημίου τους. Στις Η.Π.Α., υπάρχει αυτή η παράδοση όπου οι πρωτοετείς φοιτητές περνούν μία εβδομάδα με διάφορες δοκιμασίες, στις οποίες υποβάλλονται προκειμένου να μπουν σε κάποια αδελφότητα (αυτές με τα ελληνικά αρχικά).

Με αφορμή το Πανεπιστήμιο της Alabama εκείνο το καλοκαίρι, ξεκίνησε ένα TikTok trend που έγινε viral και έδειχνε βίντεο με τις εμπειρίες των κοριτσιών που ήθελαν να ανήκουν σε μία κοινότητα και «να γίνουν γυναίκες». Τα “Fit Checks”, ενημερώνονται για το αν πέρασαν στην επόμενη φάση μέσα από μια διαδικασία που διαρκεί μία εβδομάδα και υποδέχεται 2.500 κορίτσια σε 19 αδελφότητες. Το TikTok είχε τουλάχιστον 2 δις views και το hashtag ήταν το #Bamarush.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRohtko: Η διασημότερη υπόθεση απάτης στην ιστορία της τέχνης ανεβαίνει στη Στέγη, από τον Lukasz Twarkowski12.09.2018

Το καλοκαίρι του 2022, η σκηνοθέτρια Rachel Fleit πήρε την κάμερά της και ακολούθησε 4 νέες γυναίκες που ετοιμάζονταν για να μπουν στο δικό τους Πανεπιστήμιο, περνώντας όλες τις δοκιμασίες. Θα εξηγηθεί ο ελληνικός τρόπος ζωής που ακολουθούν (εξ ου και τα ελληνικά αρχικά) αλλά και η μάχη που δίνουν τα κορίτσια για να τα καταφέρουν, λίγο πριν ξεκινήσει η ενήλικη και φοιτητική τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b