MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Πρωτομαγιά

Όλες οι εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο για να υποδεχτούμε με χαρά τον Μάη, στη σημερινή μας ατζέντα για τη Δευτέρα 1 Μαΐου.

Monopoli Team

Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ

Για ακόμα μία χρονιά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται την Πρωτομαγιά με δωρεάν εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με μουσική, χορό, καγιάκ στο Κανάλι, ανοιξιάτικο face painting, δημιουργικά εργαστήρια και bubble parade.
1/5, 10:00-15:00
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων εδώ 
ΚΠΙΣΝ – Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

Πρωτομαγιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή Πρωτομαγιά ετοιμάζει φέτος ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνοντας ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με μουσικές εκδηλώσεις και δράσεις για όλους. Το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαΐου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μεγάλη συναυλία με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος έρχεται στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες και την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.
1/5, 20:30
Λίμνη του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer 2023: Ο David Guetta έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι12.09.2018

Πρωτομαγιά στο Ψυχικό

Με μουσική, χορό, τραγούδι και μαγιάτικα στεφάνια θα υποδεχτεί και φέτος την Πρωτομαγιά το Ψυχικό. Η άνοιξη είναι εδώ και το αγαπημένο σε όλους 7μελές μουσικοχορευτικό σχήμα «Εύηχον» με τους υπέροχους χορευτές του, θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό με αγαπημένες μελωδίες γνωστών δημιουργών και χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, στο ανοιξιάτικο και καταπράσινο Άλσος Ψυχικού.
1/5, 12:00
Άλσος Ψυχικού

Πρωτομαγιά στο Κτήμα Φιξ

Photo by Gabor Juhasz on Unsplash

Το Κτήμα Φιξ θα υποδεχτεί την Πρωτομαγιά με ξεχωριστές δράσεις 10:00 έως τις 18:00,. Συγκεκριμένα, όσοι το επιλέξουν για να περάσουν εκεί τη μέρα τους θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους μαγιάτικο στεφάνι και να διαβάσουν ένα βιβλίο από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Νέου Ηρζκλείπυ στο ανοιξιάτικο πάρκο του κτήματος. Ταυτόχρονα, το Εργαστήρι Τέχνης Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την ΚΕΑΕΔΗΑ, θα στήσει workshop εικαστικών για μικρούς και μεγάλους με ανοιξιάτικο ντεκόρ, ενώ η γιορτή θα κορυφωθεί στις 12:30 με τη συναυλία της Ηρακλειώτισσας Χριστίνας Γκόλια, και την μπάντα της στους ρυθμούς του ελληνικού και του διεθνούς πενταγράμμου.
1/5, 10:00-18:00
Κτήμα Φιξ, Νέο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPiano City Athens: Ένα νέο τριήμερο φεστιβάλ μετατρέπει την Αθήνα σε μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b