MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η βρετανική Vogue γράφει ιστορία με εξώφυλλα σπουδαίων γυναικών με αναπηρίες

19 άτομα με αναπηρία φιλοξενούνται στο περιοδικό, από τους χώρους της μόδας, της τέχνης, του ακτιβισμού και του αθλητισμού, ενισχύοντας τον αγώνα για συμπερίληψη.

Instagram/Selmablair
Monopoli Team

H βρετανική Vogue αφιερώνει το τεύχος Μαΐου στα άτομα με αναπηρία, με πέντε εντυπωσιακά εξώφυλλα. Στο τεύχος “Reframing Fashion: Dynamic, Daring & Disabled” βλέπουμε την ηθοποιό Selma Blair, την ακτιβίστρια Sinéad Burke, την κωφή performer Justina Miles και τα μοντέλα Aaron Rose Philip και Ellie Goldstein.

Συνολικά 19 άτομα με αναπηρία φιλοξενούνται στο περιοδικό, από τους χώρους της μόδας, της τέχνης, του ακτιβισμού και του αθλητισμού, ενισχύοντας τον αγώνα για συμπερίληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈκτορας Λιάτσος: Επιζητώ να είμαι σε παραστάσεις αληθινών καλλιτεχνών12.09.2018

Selma Blair

Η Selma Blair είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που καθηλώνουν. Φωτογραφίζεται με το μπαστούνι της και μιλά ανοιχτά για το πώς είναι η ζωή με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, σπάζοντας τα ταμπού. Είναι τρομερό, αλλά η Blair είχε δώσει σημάδια της σκλήρυνσης από τότε που ήταν 7 χρονών, όταν έχασε την όραση του δεξιού ματιού της και τον έλεγχο του αριστερού ποδιού της.

Τότε όμως «ήταν ένα κορίτσι που αποζητούσε προσοχή και, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είχε τίποτα». Ως παιδί, ξυπνούσε με υστερικά γέλια και ως ενήλικη, με ανεξέλεγκτο κλάμα. «Νόμιζα ότι παραήμουν συναισθηματική». Η έλλειψη διάγνωσης προκάλεσε βλάβη στον μετωπιαίο λοβό.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ20 χρόνια χωρίς τη Nina Simone: 10 αξέχαστα τραγούδια της βασίλισσας της soul12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b