MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το πιο ακριβό «κάμπινγκ»: Εκεί που τα τροχόσπιτα κοστίζουν ακόμη και 5 εκατομμύρια ευρώ

Πλούσιοι επιχειρηματίες, αλλά και διασημότητες από διάφορους χώρους έχουν συρρεύσει στο Paradise Cove Mobile Home Park για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία.

Monopoli Team

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα celebrity να μένει σε ένα πάρκο τροχόσπιτων. Ωστόσο, είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στο Paradise Cove Mobile Home Park στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.

Αστέρες όπως η Sarah Paulson, ο Matthew McConaughey και η Stevie Nicks έχουν αγοράσει τροχόσπιτα στο πάρκο, όπου ορισμένα μπορούν να πιάσουν τιμή μέχρι και 5 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Wall Street Journal. Βέβαια, η τάση αυτή αλλάζει τον χαρακτήρα μιας κοινότητας που υπάρχει από τη δεκαετία του 1950.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ωραία μυλωνού του Σούμπερτ ανεβαίνει ως χορευτική περφόρμανς στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ12.09.2018

«Ήταν παράδεισος πριν ξεπουληθεί», ανέφερε στην WSJ ο επί μακρόν πρώην κάτοικος Ted Silverberg. Έζησε στο πάρκο από το 1980, πριν πουλήσει το ακίνητό του το 2019 σε μέλος της οικογένειας Johnson & Johnson. Αν και ο ίδιος δεν ήθελε να πει πόσο πλήρωσε αρχικά για το τροχόσπιτο, το Zillow κατέγραψε την τιμή του deal το 2019 λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στην άλλη άκρη του πάρκου τροχόσπιτων, πλούσιοι ιδιοκτήτες ακινήτων αγοράζουν και ακίνητα, δημιουργώντας μίνι επαύλεις. Μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία αναλαμβάνουν τη σχεδίαση των εξωτερικών τους χώρων, ενώ interior designers υψηλών προδιαγραφών επιμελούνται το εσωτερικό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ1ο Helmos Mountain Festival: Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b