MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ιστορικό αρχοντικό 400 ετών φέρεται να αγόρασε ο Μπόρις Τζόνσον για 4,3 εκατ. ευρώ

Ο Μπόρις Τζόνσον φημολογείται ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης ενός βρετανικού αρχοντικού 400 ετών. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας αγόρασε το ιστορικό Brightwell Manor για 3,8 εκατομμύρια λίρες.

Monopoli Team

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Μαρτίου, ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, εμφανίστηκε στην τηλεόραση σε κατ’ αντιπαράθεση εξέταση από την επιτροπή προνομίων σχετικά με το σκάνδαλο Partygate, για το οποίο ο πολιτικός κατηγορείται ότι σκοπίμως παραπλανούσε το κοινοβούλιο σχετικά με τα όσα ο ίδιος γνώριζε.

Το γεγονός ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο της επιτροπής φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό να βρει ένα νέο μέρος για να μείνει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Τζόνσον βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης μιας έπαυλης 400 ετών, την οποία φημολογείται ότι θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων του έναντι 3,8 εκατ. λιρών (4,3 εκατ. ευρώ περίπου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τέχνη, όχι πορνογραφία»: Το μουσείο της Φλωρεντίας προσκαλεί γονείς που είχαν διαμαρτυρηθεί για το γυμνό του Δαβίδ, να δουν από κοντά το άγαλμα12.09.2018

Το ιστορικό κτήμα με την έπαυλη που χρονολογείται από το 1605 βρίσκεται στο Oxfordshire. Στο ίδιο σημείο, μάλιστα, εικάζεται ότι ο βασιλιάς Στέφανος είχε χτίσει ένα κάστρο με τάφρο τη δεκαετία του 1150. Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο The Country House Department, η πώληση «ανέμενε προσφορές άνω των 4 εκατ. λιρών».

Το Brightwell Manor, όπως ονομάζεται, έχει καταχωρηθεί επίσημα ως ιστορικό κτίριο βαθμού ΙΙ, ενώ τα αρχεία του σπιτιού το αναφέρουν ως το ψηλότερο στην περιοχή κατά την εποχή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τη Μαρίνα Σιώτου και τη Ζωή Σιγαλού, το θέατρο του μέλλοντος είναι ένα safe space – για να παρτάρεις αγρίως12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b