MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι “Αριστόγατες” επιστρέφουν: Νέα live action ταινία από τον Questlove

Η ταινία που αγάπησαν γενιές και γενιές παιδιών θα αποκτήσει το δικό της live action remake, από τον μουσικό και σκηνοθέτη Questlove,

Monopoli Team

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Deadline, “Οι Αριστόγατες”, η ταινία που αγάπησαν γενιές και γενιές παιδιών, θα αποκτήσει το δικό της live action remake, από τον Count Ahmir Thompson, τον Οσκαρικό δημιουργό γνωστό και ως Questlove.

Σύμφωνα με πηγές του Indiewire, η ταινία θα είναι μία “live action υβριδική εξιστόρηση” της πρωτότυπης ταινίας, που κυκλοφόρησε το 1970, σε σκηνοθεσία του Wolfgang Reitherman.

Εκτός από την σκηνοθεσία, ο Questlove, που εκτός των άλλων είναι και διάσημος μουσικός ως ντράμερ του συγκροτήματος The Roots, θα αναλάβει την επίβλεψη της μουσικής για την ταινία – η οποία στην πρωτότυπη εκδοχή της είναι γεμάτη μουσικές στιγμές, με πιο διάσημη εκείνη που χορεύουν σε τζαζ ρυθμούς “Όλοι οι γάτοι είναι μουσικοί”.

Το σενάριο υπογράφουν ο Will Gluck, σκηνοθέτης των ταινιών “Annie” και “Peter Rabbit” και ο Keith Bunin, σεναριογράφος της πρόσφατης ταινίας της Pixar “Φύγαμε“.

Η διάσημη ταινία, “Οι Αριστόγατες”, αφορά μία οικογένεια γατιών, που ανήκουν στην πολύ πλούσια Madame Adelaide Bonfamille (Hermione Baddeley). Όταν αυτή αφήνει όλα τα υπάρχοντά της στις γάτες της στη διαθήκη της, ο μπάτλερ του σπιτιού απαγάγει τις γάτες, σε μία προσπάθεια να κρατήσει εκείνος την μεγάλη περιουσία. Η ταινία ακολουθεί τις γάτες, οι οποίες με τη βοήθεια μίας αδέσποτης γάτας, προσπαθούν να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους.

Παρά το μικρό μπάτζετ 4 εκατομμυρίων δολαρίων, η ταινία ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο box office, με έσοδα πάνω από 191 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μικρή Γοργόνα: Η Χάλι Μπέιλι μάς μαγεύει με τη φωνή της στο νέο, επίσημο τρέιλερ12.09.2018

Το remake αυτό είναι ένα από τα πολλά της Disney που έχουμε να περιμένουμε. Όπως έχει γίνει γνωστό, τον Απρίλιο το remake “Πίτερ Παν και Γουέντι” θα κυκλοφορήσει στο Disney+, ενώ τον Μάιο θα δούμε την “Μικρή Γοργόνα” με πρωταγωνίστρια την Χέιλι Μπέιλι.

Επίσης ετοιμάζεται μία ταινία για τη “Χιονάτη”, με πρωταγωνίστρια την Ρέιτσελ Ζέγκλερ, η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει το 2024, καθώς και ένα prequel της live action μεταφοράς του “Βασιλιά των Λιονταριών” που είδαμε το 2019.

Γνωστός ως ντράμερ και frontman των The Roots, ο Questlove έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2021 με το “Summer of Soul”, ένα ντοκιμαντέρ για το Harlem Cultural Festival του 1969, που κέρδισε Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλλαγές σε μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι, για να αφαιρεθούν προσβλητικές αναφορές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b