MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τελικά αξίζουν τα ακριβά προϊόντα περιποίησης; Οι ειδικοί απαντούν

Στοιχηματίζουμε ότι έχετε αναρωτηθεί αν τα ακριβά προϊόντα ομορφιάς αξίζουν πραγματικά τα χρήματα τους. Οι ειδικοί απαντούν αν τα συστατικά των ακριβών προϊόντων είναι καλύτερα και πιο ισχυρά από εκείνα των πιο οικονομικών προϊόντων.

Content Pixie/Unsplash
Monopoli Team

Αν σκέφτεστε να βάλετε στο καλάθι σας κάποιο ακριβό skincare προϊόν και ακόμη το σκέφτεστε η παρακάτω ανάλυση σίγουρα θα σας βοηθήσει. Το Byrdie μίλησε με την Joyce de Lemos,ο οποίος είναι χημικός καλλυντικών και μάς είπε όλη την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSkincare smoothie: Πόσο αποτελεσματική είναι η νέα τεχνική εφαρμογής των προϊόντων;12.09.2018

Η θεωρία του Velvet Cake

Όταν ένα high –end skincare προϊόν, περιμένουμε ότι πληρώνουμε τα καλύτερα συστατικά, την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και αλλά και την πιο ενδελεχή έρευνα που έχει γίνει, σωστά; Σύμφωνα με τον de Lemos, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πάρουμε μια καταπληκτική φόρμουλα και να βγάλουμε τα πιο ακριβά στοιχεία, όπως τα συστατικά ή το χαρακτηριστικό άρωμα, και μετά να την επανασυσκευάσουμε για ένα φθηνότερο προϊόν. Τα μεγάλα beauty brands παίρνουν συχνά μια φόρμουλα από μια μάρκα που τα πάει πολύ καλά, και απλώς τη διακοσμούν και την επανασυσκευάζουν για μια άλλη μάρκα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b