MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στίβεν Νάιτ: Ο δημιουργός του Peaky Blinders θα γράψει το σενάριο μιας νέας ταινίας Star Wars

Το σενάριο μίας από τις πολυάριθμες επικείμενες ταινίες του εμβληματικού franchise, «Star Wars», αναλαμβάνει ο δημιουργός του Peaky Blinders Στίβεν Νάιτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στίβεν Νάιτ: Ο δημιουργός του «Peaky Blinders» θα γράψει μια νέα ταινία «Star Wars»
Monopoli Team

Μια από τις επικείμενες ταινίες «Star Wars» της Lucasfilm βρήκε νέο σεναριογράφο, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Πρόκειται για τον Στίβεν Νάιτ, δημιουργό της δημοφιλούς σειράς «Peaky Blinders», o οποίος αναλαμβάνει το σενάριο του πρότζεκτ, με τη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρμίν Ομπάιντ Σινόι να βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Η είδηση έρχεται μετά την αποχώρηση των σεναριογράφων Ντείμον Λίντελοφ («Lost», «The Leftovers», «Watchmen») και Τζάστιν Μπρίττ-Γκίμπσον. Ο Λίντελοφ ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στην ταινία τον Ιούλιο του 2022 με την πλοκή να τοποθετείται -όπως αναφέρουν οι πηγές- μετά τα γεγονότα του «Star Wars: Skywalker – Η άνοδος», το οποίο και αποτέλεσε σημείο καμπής για το franchise καθώς ολοκλήρωσε το saga των Skywalker που είχε ξεκινήσει το 1977 με το πρώτο φιλμ.

Όσον αφορά τη νέα ταινία δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της κυκλοφορίας της. Τον ερχόμενο μήνα, ωστόσο, θα διεξαχθεί στο Λονδίνο εορταστική εκδήλωση για το franchise του «Star Wars». Εκεί η Lucasfilm αναμένεται να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις όσον αφορά τα σχέδια της για τη μεγάλη οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: My name is Wick… John Wick12.09.2018

Πέρα από το δράμα εποχής «Peaky Blinders», ο Στίβεν Νάιτ είναι γνωστός ως υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος της ταινίας «Βρώμικα όμορφα πράγματα» καθώς και για σεναριακά πρότζεκτ όπως το «Spencer» και η τηλεοπτική σειρά της Apple TV+ «See» με τον Τζέισον Μομόα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b