MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Παρασκευή 17 Μαρτίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι παρουσιάσεις βιβλίων, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Monopoli Team

Προβολή της ταινίας “Τα παιδιά των ανθρώπων” στον Κινηματογράφο Νέα Ελβετία

Οι Κινηματογραφικές Βραδιές του Δήμου Βύρωνα, με τίτλο “Οδύσσειες – Αποδημίες – Μετοικεσίες”, φέτος επιστρέφουν και πάλι στον φυσικό τους χώρο, τον δημοτικό κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”. Την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα προβληθεί η ταινία “Τα παιδιά των ανθρώπων” του Αλφόνσο Κουαρόν. Την ταινία θα προλογίσει ο σκηνοθέτης Στέλιος Χαραλαμπόπουλος και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση. Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον του χάους και της στειρότητας, γεννιέται το πρώτο εδώ και χρόνια παιδί, και ένας απαθής πρώην ακτιβιστής αναλαμβάνει να το οδηγήσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
17/3, 20:00
Νέα Ελβετία – Νέας Ελβετίας 34 και Σεβαστείας

Ομιλία στα πλαίσια έκθεσής “Ι…Loop de Loop…” στην CITRONNE Gallery

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στα πλαίσια έκθεσής του Steve GianakosΙ…Loop de Loop…” ο καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης Θανάσης Μουτσόπουλος και ο ζωγράφος Ηλίας Καφούρος θα συζητήσουν για το καλλιτεχνικό κίνημα της Pop Art και τη συγκεκριμένη αισθητική που ταυτίζεται συνήθως με κάποιους επιφανείς εκπροσώπους, με μια περιρρέουσα αφέλεια και αισιοδοξία, φωτεινά χρώματα και χαριτωμένα καρτούνς. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μια σειρά από τέτοιες περιπτώσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση και με το κοινό.
17/3, 18:30
CITRONNE Gallery – Πατριάρχου Ιωακείμ 19, 4ος όροφος, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnassis AiR – Open Call 2023/24: Γίνε μέλος της καλλιτεχνικής κοινότητας12.09.2018

Παρουσίαση βιβλίου στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο Γκόνη και το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Ο Αλτιέρο Σπινέλι και το όραμά του για την Ενωμένη Ευρώπη“, στον χώρο του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτισμού Νίκος Γιάννης, ο διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου και νομικός Κώστας Mποτόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
17/3, 19:00
Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο – Πατησίων 47, Αθήνα

Παρουσίαση του βιβλίου “Με την πρώτη” του Νίκου Χαρόπουλου στο βιβλιοπωλείο Ιανός

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ο IANOS και οι εκδόσεις The Law of Success Publishing, διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του επικοινωνιολόγου Νίκου Χαρόπουλου, με τίτλο «Με την Πρώτη». Το πρώτο βιβλίο σκέψης (think book) που ανοίγει δρόμους και αμφισβητεί την ελαφρότητα του συρμού. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Νίκος Χαρόπουλος, ο εκδότης Δημήτρης Μητσόπουλος, ο ψυχολόγος και Υπαρξιακός Ψυχοθεραπευτής Δρ Διονύσιος Σουρέλης και ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ενώ την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Δήμου.
17/3, 18:00
Βιβλιοπωλείο Ιανός – Σταδίου 24, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMystery Movie Nights: Μυστικές προβολές ταινιών – έκπληξη της Feelgood Entertainment σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b