MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Oscars 2023: Οι 23 σταρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο σαμπανιζέ χαλί

Η Academy of Motion Picture Arts & Sciences ξεδίπλωσε για ακόμα μια φορά το χαλί της και υποδέχθηκε τους καλεσμένους της 95ης τελετής των βραβείων Oscars.

Monopoli Team

Ήρθαν για ακόμα μια χρονιά να μας πάρουν τα μυαλά -με την καλή και την όχι τόσο καλή έννοια- με τα τολμηρά, κλασικά, sexy, αδιάφορα, elevated, genderless, updated ή παλιομοδίτικα looks τους. Ποιοι άλλοι από τους αστέρες του Hollywood, τους uber διάσημους ή τους εκκολαπτόμενους που περπάτησαν στο σαμπανιζέ χαλί της 95ης τελετής των βραβείων Oscars. Εξάλλου «Αν δεν λατρέψουν ή αν δεν μισήσουν το looks σου, τότε έχεις αποτύχει», όπως έχει πει η Gigi Hadid.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVanity Fair Oscar Party: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο πιο λαμπερό πάρτι της βραδιάς12.09.2018

Η Academy of Motion Picture Arts & Sciences ξεδίπλωσε για ακόμα μια φορά το χαλί της και υποδέχθηκε τους καλεσμένους της 95ης τελετής των βραβείων Oscars. Για πρώτη φορά μετά το 1961 το κόκκινο χαλί στην είσοδο της τελετής δε ήταν κόκκινο. Σοκαριστικό το ξέρουμε, αλλά η Lisa Love και ο Raúl Àvila, οι creative σύμβουλοι της τελετής των βραβείων Oscars αποφάσισαν πως ένα σαμπανιζέ χαλί θα έκανε πιο ήπια τη μετάβαση από τις αφίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα βραδινό event. Επιπλέον τον δημιουργικό δίδυμο πήρε την πρωτοβουλία να καλύψει το σαμπανιζέ χαλί με μια τέντα, ένα σκέπαστρο, ώστε να προστατευτούν οι stars από τον καιρό και να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα πιο βραδινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVanity Fair Oscars Party: Σε αυτό το χαλί έγινε το πραγματικό show της βραδιάς12.09.2018

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής Jimmy Kimmel, είχε μια διαφορετική θεωρία περί της αλλαγής του κόκκινου χαλιού σε σαμπανί: «Με ρωτούν αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα φέτος. Ελπίζω πραγματικά πως δεν θα υπάρξει. Αλλά αν υπάρξει, πιστεύω ότι η απόφαση να της αλλαγής σε σαμπανί χαλί αντί για κόκκινο, δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχουμε στο το ότι δε θα χυθεί ούτε σταγόνα αίμα», είπε στη Hollywood Reporter.

Μετά τον απαιτούμενο πρόλογο λοιπόν ας περάσουμε στις παρουσίες τις βραδιάς που περπάτησαν σε αυτό το περιβόητο σαμπανιζέ χαλί των Oscars. Ποιοι θα γίνουν trend topic; Ποιοι προσπάθησαν να κάνουν ένα fashion statement με το look τους; Ας δούμε και ας αποφασίσουμε μαζί!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b