MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lord of the Rings: Έρχονται νέες ταινίες από την Warner Bros

Μία δεκαετία μετά την τελευταία ταινία “Hobbit” και μία 20ετία μετά την πρώτη ταινία του Peter Jackson, η Warner Bros ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα με το σύμπαν του JRR Tolkien, ετοιμάζοντας νέες ταινίες Lord of the Rings.

Ο Ian McKellen ως Gandalf, στο Lord of the Rings
Ο Ian McKellen ως Gandalf, στο Lord of the Rings
Monopoli Team

Χθες, Πέμπτη 23/2 η Warner Bros ανακοίνωσε ότι ετοιμάζονται “πολλαπλές” ολοκαίνουριες ταινίες “Lord of the Rings” (“Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”).

Ο CEO της Warner Bros Discovery, David Zaslav, ανέφερε ότι οι νέοι υπεύθυνοι των στούντιο, Mike De Luca και Pam Abdy, θα επιστρέψουν στο Middle Earth για περισσότερες ταινίες, εμπνευσμένες από την διάσημη τριλογία του JRR Tolkien.

Οι ταινίες θα γίνουν πραγματικότητα από το στούντιο της Warner Bros, New Line Cinema, που αποτέλεσε και παραγωγός στην επιτυχημένη τριλογία του Peter Jackson στις αρχές του 2000.

Παρ’ όλο που τα τηλεοπτικά δικαιώματα του έργου του Tolkien ανήκουν στη Amazon, η σουηδική εταιρία Embracer Group αγόρασε τα δικαιώματα των ταινιών, παιχνιδιών, merchandise, θεματικών πάρκων και live παραγωγών το 2022.

“Καταλαβαίνουμε πόσο αγαπητά είναι αυτά τα έργα και δουλεύοντας μαζί με τους συνεργάτες μας στο New Line Cinema και Warner Bros. Pictures, σκοπεύουμε να τιμήσουμε το παρελθόν, να κοιτάξουμε στο μέλλον και να τηρήσουμε το μεγαλύτερο επίπεδο ποιότητας” ανέφερε ο  Lee Guinchard, CEO της Embracer Freemode.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWarner Bros: Για πρώτη φορά οι φανς του «Lord of the Rings» θα αποκτήσουν NFT με την limited εκδοχή της ταινίας12.09.2018

Σε μία ξεχωριστή ανακοίνωση, οι De Luca και Abdy υπονόησαν ότι θα “ξεφύγουν” από τις ιστορίες που είπε ο Jackson στην πρώτη τριλογία του.

“Πριν από 20 χρόνια, η New Line έκανε ένα βήμα χωρίς προηγούμενο, όταν έκανε πραγματικότητα την μεταφορά της εκπληκτικής ιστορίας, των χαρακτήρων και του κόσμου του Lord of the Rings στη μεγάλη οθόνη. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά ταινιών – “σταθμός” που έχουν αγαπηθεί από γενιές και γενιές fans” είπαν.

“Ωστόσο, παρά την εμβέλεια και την λεπτομέρεια που είχαν με αγάπη χωρέσει στις πρώτες δύο τριλογίες, το τεράστιο, περίπλοκο και εκθαμβωτικό σύμπαν που οραματίστηκε ο JRR Tolkien, παραμένει ανεξερεύνητο στον κινηματογράφο. Η ευκαιρία να προσκαλέσουμε το κοινό να βουτήξουν ακόμα πιο βαθιά στον κινηματογραφικό κόσμο της Middle Earth είναι τιμή μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Middle-earth Enterprises και την Embracer σε αυτή την περιπέτεια” κατέληξαν οι υπεύθυνοι των studio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μάρτιος με επιστροφή του Κίφερ Σάδερλαντ στο «Rabbit Hole», νέα σεζόν «Yellowjackets» και 11 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b