MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Richard Belzer του “Law & Order: SVU” – Το αντίο των συμπρωταγωνιστών του

Ο Richard Belzer, ο ηθοποιός που άφησε εποχή ως Ντετέκτιβ Τζον Μαντς στο “Law & Order: SVU”, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 78 ετών.

Monopoli Team

Ο Richard Belzer, ο ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του ως stand-up κωμικός, πριν γίνει διάσημος για τον ρόλο του ως Ντετέκτιβ Τζον Μαντς στις σειρές “Homicide: Life on the Street” και “Law & Order: SVU”, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή στο Beaulieu-sur-Mer της Γαλλίας, σε ηλικία 78 ετών.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον Henry Winkler, ηθοποιό και ξάδελφο του Richard Belzer.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στο Variety, ο δημιουργός του δημοφιλούς franchise σειρών Dick Wolf είπε: “Ο ντετέκτιβ Τζον Μαντς του Richard Belzer είναι ένας από τους πιο επικούς χαρακτήρες στην τηλεόραση. Πρώτη φορά, δούλεψα μαζί του σε ένα crossover επεισόδιο των σειρών Law & Order και Homicide το 1997 και αγάπησα τόσο τον χαρακτήρα του, που είπα στον Tom (Fontana) ότι ήθελα να τον κάνω έναν από τους πρωτότυπους χαρακτήρες του “SVU”. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο Richard έφερε χιούμορ και χαρά στις ζωές μας και θα μας λείψει πολύ”.

Ο Belzer είχε αποσυρθεί από το “SVU”, τον Οκτώβριο του 2013, μετά από περισσότερα από 230 επεισόδια. Με την απόσυρσή του στην 22η σεζόν της σειράς, ο χαρακτήρας του ήταν στην αμερικανική τηλεόραση περισσότερο από τον Marshall Matt Dillon ή Frasier Crane, οι οποίοι είχαν εμφανιστεί στην τηλεόραση για 20 σεζόν.

Ο χαρακτήρας του, Τζον Μαντς, έχει εμφανιστεί σε περισσότερες τηλεοπτικές σειρές από κάθε άλλο τηλεοπτικό χαρακτήρα – εννέα φορές, σε πέντε διαφορετικά κανάλια, από το ντεμπούτο του το 1993.

Παράλληλα, είχε εμφανιστεί ως guest star σε πολλές άλλες σειρές, από τις κωμωδίες “3rd Rock From the Sun”, “Arrested Development” και  “30 Rock” μέχρι το “The Wire” το “The X-Files” και όχι μόνο.

“Αντίο, καλέ μου, αγαπημένες μου φίλε. Θα μου λείψεις πολύ, το μοναδικό φως και η ιδιαίτερη προσέγγισή σου σε αυτόν τον περίεργο κόσμο. νιώθω ευλογημένη που σε γνώρισα και σε λάτρεψα και δούλεψα μαζί σου, στο πλάι σου, για τόσα χρόνια” έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Mariska Hargitay (Ντετέκτιβ Μπένσον).


Ο συμπρωταγωνιστής τους, Chris Meloni (Detective Elliot Stabler) επίσης αποχαιρέτισε τον Balzer, ανεβάζοντας στα social media δύο φωτογραφίες τους με το μήνυμα “Αντίο, αγαπημένε μου. Σε αγαπώ”, αναφέροντας επίσης ότι τα τελευταία λόγια του έκαναν πιο εύκολο να διαχειριστεί την απώλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ICEMFT (@icet)


Ο ράπερ και ηθοποιός Ice-T, του οποίου ο χαρακτήρας Ντετέκτιβ Fin Tutuola ήταν ο τηλεοπτικός συνεργάτης του Τζον Μαντς, έγραψε: “Μετά από μία από τις πιο εκπληκτικές εβδομάδες της ζωής μου, ξύπνησα με την είδηση ότι σήμερα έχασα τον φίλο μου. Θα μου λείψεις φίλε”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b