MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μίλτος Τεντόγλου: «Ένα παπούτσι δεν κάνει τον καλό αθλητή»

Μία μέρα μετά το viral παπούτσι και την ακόμα πιο viral απάντησή του στο σκάμμα, ο Μίλτος Τεντόγλου, ακριβώς όπως τον έχουμε συνηθίσει, αποκαλύπτει στο Gazzetta πως το κόλπο για να πηδήξεις στο μήκος είναι να μην προσπαθείς.

Μίλτος Τεντόγλου, φωτογράφιση για το Gazzetta.gr, photo credits: Χρήστος Παναγόπουλος/Gazzetta
Μίλτος Τεντόγλου, φωτογράφιση για το Gazzetta.gr, photo credits: Χρήστος Παναγόπουλος/Gazzetta
Monopoli Team

Όταν ήταν 7 ετών έφαγε το Gomu gomu no mi φρούτο, ένα devil fruit που του έδωσε μία υπερδύναμη και έκτοτε το σώμα του είναι σα «λάστιχο». Είναι πολύ δυνατός, κερδίζει αρκετές μάχες αλλά πού και πού τρώει λίγο ξύλο. Άλλωστε αν κέρδιζε μόνο δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον. Τον λένε Monkey D. Luffy, χωρίς κανείς ακόμη να γνωρίζει τι σημαίνει το «D.» στο όνομά του και που μόνο ελάχιστοι το έχουν. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για τον… γιολά (από το ακρωνύμιο Y.O.L.O.) ήρωα του One Piece, μίας άνιμε σειράς που έχει καταφέρει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια να κερδίζει πιστούς φανς. Ένας από αυτούς είναι και ο Μίλτος D. Τεντόγλου, που αν τον ρωτήσει κανείς τι σημαίνει το D. στο δικό του (ινσταγκραμικό) όνομα θα απαντήσει: «Τίποτα». Ο Λούφι είναι ο αγαπημένος του ήρωας αφού σε κάποια πράγματα… μοιάζουν.

Όταν ήταν περίπου 10 ετών ξεκίνησε να βλέπει Dragonball. Τον εντυπωσίασαν οι μάχες, οι εκφράσεις που έπαιρναν οι χαρακτήρες, οι φωνές που είχαν και ο τρόπος που οι ιστορίες εξελίσσονταν. Η φαντασία του χόρταινε με όσα παρακολουθούσε και έτσι δεν άργησε να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο των άνιμε και των μάνγκα. Ο 10χρονος Μίλτος μαγεύτηκε από τους κόσμους που δεν είχαν τους ίδιους κανόνες με τη Γη, με τους χαρακτήρες που είχαν υπερδυνάμεις ή έστω εξωπραγματικά πολλή δύναμη και που έδιναν τρελές μάχες και θέλησε να κάνει ένα βήμα προς την όαση της φαντασίας. Οι σειρές άνιμε και τα μάνγκα βιβλία ήταν το μέσο του γι’ αυτό το ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατερίνα Διδασκάλου: Δεν περίμενα τη ζωή μου τόσο αντισυμβατική12.09.2018

Στο comic book store Star Comics στην Αγία Παρασκευή, o κορυφαίος αθλητής της χρονιάς, σύμφωνα με τις ψήφους στα Gazzetta Awards, ένιωσε γρήγορα άνετα. Πήγε στα ράφια, είδε τα μάνγκα, ξεφύλλισε μερικά. Έπιασε φιγούρες, μας είπε μερικά fun facts για ορισμένους χαρακτήρες που τον εντυπωσιάζουν και φεύγοντας πήρε μαζί του τη φιγούρα της Ούλτι, για να τη βάλει δίπλα στις φιγούρες των Λούφι και Ζόρο που έχει ήδη στο σπίτι του σε μία γωνία μαζί με μερικά lego.

«Το πρώτο άνιμε που έχω δει είναι το Dragonball, κλασικό και πολύ ωραίο. Ήμουν έκτη Δημοτικού όταν το είχα ξεκινήσει, μου είχε αρέσει πάρα πολύ και ακόμη μου αρέσει. Δεν έχει τόσο φοβερή πλοκή αλλά έχει ωραίες στιγμές, ωραίες μάχες, ωραίους χαρακτήρες. Από αυτό ξεκίνησα και κατευθείαν μετά πήγα στο Οne piece, αυτό ήταν το δεύτερο. Έχουν όλα τα άνιμε πολύ ωραίες ιστορίες και δεν μπορείς να δεις σε μία κανονική σειρά αυτά τα εφέ, τις εκφράσεις, την πλοκή που έχουν τα άνιμε. Δεν γίνεται. Όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει να κάνουν live adaptations σε άνιμε έχουν αποτύχει πάρα πολύ».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλένη Ράντου: Ένιωσα πως δεν είχα τίποτε άλλο να δώσω στο θέατρο, πως τελείωσα12.09.2018

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b