MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Άγιος Βαλεντίνος: Γλυκό 250.000 δολαρίων με γαρνιτούρα διαμαντένιο δαχτυλίδι σερβίρει εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Το Serendipty3, ένα διάσημο café-εστιατόριο της Νέας Υόρκης, παρουσίασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα επιδόρπιο το οποίο συνοδεύεται από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Lorraine Schwartz. Το γλυκό έχει τιμή 250.000 δολάρια και θα σερβιριστεί μόνο σε ένα ζευγάρι.

Monopoli Team

Μια υπέροχη τούρτα είναι ό,τι πρέπει για να γιορτάσετε με το ταίρι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, στο Serendipty3, ένα café-εστιατόριο της Νέας Υόρκης, σκέφτηκαν ότι ένα γλυκό δεν είναι αρκετό γι’ αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Αποφάσισαν λοιπόν να δώσουν λίγη περισσότερη λάμψη στην ημέρα των ερωτευμένων προσθέτοντας ως συνοδευτικό… κοσμήματα.

Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Serendipty3 παρουσίασε μια εξαιρετικά… γλυκιά συνεργασία με το διάσημο κοσμηματοπωλείο Lorraine Schwartz. Με το όνομα «Diamond Frrrozen Hot Chocolate», το απολαυστικό παρασκεύασμα θα σερβίρεται στο επώνυμο κύπελλο του εστιατορίου, το οποίο είναι διακοσμημένο με αυστριακούς κρυστάλλους και κατασκευάζεται από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Kellie DeFries, γνωστή και ως «Crystal Ninja».

Η ίδια η σοκολάτα είναι φτιαγμένη από ένα μείγμα 14 εξωτικών κακάο. Ολοκληρώνεται δε με σαντιγί και μια χούφτα βρώσιμου γκλίτερ με διαμάντια και ρινίσματα σοκολάτας επικαλυμμένα με χρυσό 23 καρατίων. Επίσης συνοδεύεται από χρυσά καλαμάκια για να απολαύσετε τη λιχουδιά.

Ωστόσο η πιο εξαιρετική από όλες τις λεπτομέρειες του συνόλου είναι το δαχτυλίδι που συνοδεύει το επιδόρπιο: ένα κόσμημα 18 καρατίων από λευκόχρυσο με ένα φανταχτερό ροζ διαμάντι 0,69 καρατίων σε σχήμα καρδιάς και ένα γαλάζιο διαμάντι 0,77 καρατίων σε σχήμα αχλαδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Notting Hill έως το Call Me by Your Name: 10 ρομαντικές ταινίες στο Netflix για τον Άγιο Βαλεντίνο12.09.2018

«Ως μεγάλοι λάτρεις της Lorraine Schwartz, ήμασταν ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε μαζί της σε αυτήν την ειδική σοκολάτα Diamond Frrrozen για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με μερικά από τα υπέροχα κομμάτια της», δήλωσε ο σεφ Joe Calderone, δημιουργικός διευθυντής στο Serendipity3. «Το επιδόρπιο είναι υπερβολικό με όλους τους σωστούς τρόπους και γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας στο Serendipity3 θα το λατρέψουν απολύτως».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b