MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα do’s και τα dont’s στην επιδερμίδα, σύμφωνα με την αισθητικό των celebrities

Η αισθητικός των σταρς έχει όλα τα μυστικά για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Monopoli Team

Οι αγαπημένες μας celebrities για να διατηρήσουν μια λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα εκτός από τα κορυφαία brands στην καθημερινή τους ρουτίνα, εμπιστεύονται και τους καλύτερους ειδικούς. Μια από αυτές είναι η Nilam Holmes, η οποία είναι αισθητικός και έχει παραπάνω από 30 χρόνια εμπειρίας με διάσημες πελάτισσες όπως η Charlotte Tilbury, η Kate Moss και η Victoria Beckham.

«Η κατανόηση των αναγκών της επιδερμίδας σας, σημαίνει ότι μπορείτε να ακολουθήσετε τη σωστή περιποίηση», σημειώνει. Η Holmes ειδικεύεται στην αντιγήρανση και ξέρει καλά όλα τα μυστικά μιας νεανικής και όμορφης επιδερμίδας. Η Vogue UK της ζήτησε να καταγράψει όλα τα do’s και τα dont’s στο skincare και εμείς δεν έχουμε παρά να εμπνευστούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι top κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το κρύο12.09.2018

1. Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ξανά ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί. Κατά μέσο όρο, το σώμα μας αποτελείται από 60% νερό. Το χρειάζεστε για τα κύτταρά σας. Το να πίνετε νερό είναι ζωτικής σημασίας, αλλά θα πρέπει επίσης να βάλετε στη ρουτίνα σας ενυδατικά συστατικά, όπως τα υαλουρονικά οξέα. Η γλυκερίνη είναι επίσης πολύ καλή για την ενυδάτωση και είναι σε μεγάλο βαθμό υποτιμημένη. Είναι εξαιρετική για την προσέλκυση υγρασίας και δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για την ενυδατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAυτό είναι το συστατικό που αποκαλούν οι skincare experts «μαγικό»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b