MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο Παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 72: Τα άσχημα νέα για τον Άγη διαλύουν τον Χριστόφορο και την Βικτώρια. Οι ελπίδες όλο και λιγοστεύουν και οι δυο τους μοιάζουν ανίκανοι να το διαχειριστούν. Η μητέρα του Ντίνου πιέζει την Ζηνοβία να της πει όλη την αλήθεια, για το τι συμβαίνει με το παιδί της. Η Μιράντα δεν αντέχει το βάρος του θανάτου του Τάκη, οι τύψεις της την τρώνε και εκφράζει για ακόμη μία φορά στον Σωτήρη την ανησυχία της για την ψευδή κατάθεση. Θα μπορέσουν Ντίνος και Σωτήρης να την καθησυχάσουν ή θα οδηγηθεί στην καταστροφή; Η Όλγα προσπαθώντας για ακόμη μια φορά να βοηθήσει, βρίσκεται απολογούμενη για τις επιλογές της. Ο Πασχάλης στριμώχνεται άσχημα απ’ την Σύρμω, η οποία απαιτεί να μάθει που βρήκε τόσα χρήματα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 73: Η εξαφάνιση του Αστέρη, κρατά σε αγωνία τις δύο οικογένειες, αλλά και όλο το χωριό. Η Αργυρώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, προσπαθώντας να γλιτώσει τον Αστέρη από την οργή του Παύλου. Η Αιμιλία ανακοινώνει  στον Δημήτρη τις αποφάσεις της ενώ η Σοφία της μεταφέρει τις εξελίξεις στο χωριό. Ο Μύρος κάνει μια αποφασιστική κίνηση προς την Άσπα που ξαφνιάζεται. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης κάνει μια αποφασιστική κίνηση, που φέρνει τον Ευθύμη αντιμέτωπο με τον Πάνο. Κι ενώ ο Αντώνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο, ο Μαθιός έρχεται να τον αντιμετωπίσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο ενώ η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα που την αφήνει εμβρόντητη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 97: Η είδηση του τροχαίου του Φίλιππου σοκάρει τη Βασιλική, η οποία τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό. Η Χάιδω τρέμει για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, αλλά εκείνος βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ την ίδια ώρα η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ANT1

Επεισόδιο 28: Δεν φτάνει που τίποτα στο εξοχικό της Μελίνας δεν λειτουργούσε κανονικά, τώρα έχει χαλάσει και η τουαλέτα! Οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας που δεν έχει χειρότερο, αναγκάζονται να πέσουν στην ανάγκη του Αρίστου για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο του τροχόσπιτου. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Γιάννης καθυστερεί επίτηδες όλες τις επισκευές στο εξοχικό για να φέρει ξανά κοντά τον Αρίστο με την Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και η Λίλα νομίζουν ότι ο Αρίστος θα κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σύντομα θα καταφθάσει και ο πατέρας της Μελίνας, ο Εμμανουήλ Μυρτιώτης, με τον οποίο η Μελίνα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και από τον οποίο θέλει πάση θυσία να κρύψει τη γενικότερη διάλυση της ζωής της. Η λύση είναι μία. Να βρουν τρόπο να επιστρέψουν προσωρινά στη βίλα, για να τον φιλοξενήσουν εκεί… Έτσι, τόσο ο Αρίστος όσο και η Μελίνα θα προσεγγίσουν τον ανένδοτο Ράμο για αυτή την παραχώρηση, αλλά ακόμα κι αν τελικά τα καταφέρουν, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα: η βίλα φυσικά θα πρέπει να έχει και υπηρετικό προσωπικό…

22:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 7 «Διατάραξη κοινής ησυχίας»: Οι Αποστολόπουλοι, που έχουν εγκατασταθεί στο παλιό διαμέρισμα των Αντωνόπουλων, αποδεικνύονται πολύ φασαριόζοι, ακόμα και για τη γειτονιά του Γκύζη… Ένας επεισοδιακός καβγάς τούς κάνει θέαμα σε όλη τη γειτονιά. Με ή χωρίς καβγάδες, η γειτονιά δεν μπορεί να αντισταθεί στο να σχολιάσει την εκρηκτική Jenny, τον πληθωρικό Greg αλλά και τη μυστηριώδη κόρη τους, Catherine, που ακούει εκκωφαντική μουσική από τα μεγάλα ακουστικά του walkman της. Παράλληλα, η Πελαγία συνεχίζει να λέει τα δικά της, ενώ η φασαρία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό γίνεται η αφορμή να κληθεί μέχρι και ο νέος, γνώριμος αστυνόμος. Η Ελπίδα θα έχει κάποια πολύ ευχάριστα νέα, που όμως θα αρχίσει να αμφισβητεί, και ο Γιάννης με την Τούλα θα… ξεσπιτωθούν. Κι ενώ η επέτειος του Πολυτεχνείου πλησιάζει, μαζί με τα γενέθλια της Νόνης, ο Δημήτρης ζητάει από τη Μαίρη να μεσολαβήσει για να παρευρεθεί κι εκείνος στο πάρτι γενεθλίων της μικρής. Το πάρτι, που θα γίνει αφορμή οι ένοικοι της πολυκατοικίας να γνωριστούν καλύτερα.

Επεισόδιο 8 «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε…»: Μια δυνατή φιλία δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Στέλιο και τον Greg, προκαλώντας… σκηνές ζηλοτυπίας. Ούτε η Μαίρη, όμως, βλέπει με καλό μάτι τους Ελληνοαυστραλούς, ειδικά την Jenny, που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, γεννώντας σχόλια και κουτσομπολιά, αφού όλες οι γυναίκες της γειτονιάς την κοιτούν με δυσπιστία αλλά και ενδιαφέρον, αμφισβητώντας τις μεθόδους με τις οποίες κρατιέται σε φόρμα σ’ αυτήν την ηλικία! Στο μεταξύ, ο Στέλιος περνάει την ημέρα της γιορτής του αγχωμένος για τη συνάντησή του με τον υπουργό, ο οποίος ζήτησε να τον δει αυτοπροσώπως, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει την ατίθαση Catherine, που όπως φαίνεται δεν θέλει πολλά, πολλά. Ο Στέλιος θα πάρει μια πρωτοβουλία για να συσφίγξει τις σχέσεις της οικογένειας με τους νέους γείτονες…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 34: Η Άννα, μαζί με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ενώσει τις σκόρπιες αναμνήσεις της, για να φτάσει στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα. Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 59: Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη. Η Ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεση της. Ο Παναγιώτης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία για τη συνάντησή της με τον Βίκο. Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ σε σχέση με τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ ότι το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας ήταν και εκείνος εκεί.

Ταινίες

21:00 Made in Italy στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Κομεντί, βρετανικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’Αρσι, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Λίντσεϊ Ντάνκαν

Υπόθεση: Ένας καλλιτέχνης και ο γιος του ταξιδεύουν στην Τοσκάνη με αφορμή ένα εξοχικό σπίτι. Κι ενώ ξεκινούν επισκευές στη βίλα, οι εντάσεις που ανακύπτουν θα αναγκάσουν τους δυο αποξενωμένους άντρες να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.  (90′)

22:00 Ο Ένοχος στην ΕΡΤ2

Θρίλερ, παραγωγής Δανίας του 2018

Σκηνοθεσία: Γκούσταφ Μέλερ, Ηθοποιοί: Γιάκομπ Σέντεργκρεν, Τζέσικα Ντίνιτς, Γιόχαν Όλσεν

Υπόθεση: Ένας αστυνομικός που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχεται κλήση από μια έντρομη γυναίκα που έχει απαχθεί. Ενώ προσπαθεί να την βοηθήσει, διαπιστώνει πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα πολύ χειρότερο έγκλημα. (85′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b