MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 70: Απέραντη θλίψη επικρατεί στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά σχετικά με την υπόθεση του Άγη και η Βικτώρια, καταρρακωμένη, ζει την απόλυτη δυστυχία.  Ο Χριστόφορος παλεύει να κρατήσει μια αχτίδα φωτός αλλά τα γεγονότα τον υπερβαίνουν και τον καταβάλλουν. Σε δύσκολη κατάσταση επίσης, βλέπουμε την οικογένεια Βασιλείου όπου οι έριδες και οι τσακωμοί ολοένα και αυξάνονται. Ποια θα είναι τα ολέθρια αποτελέσματα αυτών των εντάσεων; Την ίδια ώρα, στον Παράδεισο των Κυριών, οι υπάλληλοι βρίσκονται ενώπιον ενός διλήμματος που θα καθορίσει το πώς – και αν – θα συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος. Ο Ντίνος επισκέπτεται τους Μπουραντάδες μαζί με ένα πρόσωπο κλειδί που αν επιβεβαιώσει την ταυτότητα της Βικτώριας, τα πράγματα για εκείνη θα γίνουν ακόμη πιο βασανιστικά. Άραγε θα την αναγνωρίσει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 71: Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της. Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη, να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 94: Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από το Φίλιππο αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η Βασιλική δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις της μητέρας της. Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη και εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μία λιποθυμία της Μαρίνας προκαλεί ανησυχία σε όλους και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την αναγκάζουν να κλείσει ραντεβού για αξονική. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος κρίνεται προφυλακιστέος και ο Λυκούργος προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αλέξης βρήκε την αφορμή που έψαχνε και απολύει τη Χρυσούλα πιστεύοντας ότι αυτός κάνει πια κουμάντο στην ταβέρνα. Η Μαργαρίτα και η Χάιδω δίνουν κατάθεση για να βοηθήσουν την αστυνομία να εξιχνιάσει τον άδικο θάνατο του Γεράσιμου. Η Αλκμήνη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει από την Μυρτάλη ότι η Αντωνία προσπαθεί να βρει δουλειά στο εργαστήριο.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 18 «Κακές συνήθειες»: Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν καλούν τον Μίλτο Πασχαλίδη στη Μάντρα για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Κρήτη. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται πως όλοι οι ήρωές μας έχουν κρητική ρίζα. Αυτό όμως εκτός από τη δυνατότητα που τους δίνει να τιμήσουν το νησί και τη μουσική του, τους μπλέκει και σε άλλες -πιο άγριες- παραδόσεις: ο Μίλτος είναι υποψήφιο θύμα μιας παλιάς βεντέτας. Θα τον σώσει άραγε, ο … ειδικός σασμολόγος Θανάσης; Και ποιος θα σώσει επίσης τον Φοίβο από έναν μυστηριώδη hater του διαδικτύου, που είναι έτοιμος να τον διαπομπεύσει δημόσια και να του κάνει cancel αφού έχει βρει μιαν απαγορευμένη εφηβική κασέτα του; Σε όλα θα δώσει φυσικά την απάντηση η μουσική-και εν προκειμένω οι μαντινάδες, τα ριζίτικα και ο πεντοζάλης.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 37: Η Βρεττώ ανακαλύπτει το ψέμα της Φωτεινής ενώ ο Χρήστος θα δεχτεί «χτύπημα» από την Εύη που μεγαλώνει τη λύσσα του για το Βαρδάρη. Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Νίτσα κι ο Τάσος είναι βαρύς γιατί αύριο παντρεύεται. Κι εκείνο που θα του συμβεί και θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κανείς δεν το είχε φανταστεί. Η σύλληψη του Μίλτου αναγκάζει το Στέλιο να προσπέσει στο Χρήστο που, για να αποφασίσει, προσμετρά κόστος και κέρδος. Ο Πόντικας γίνεται στήριγμα της Μυρτούς στην οδυνηρή της παρουσία στον ιατροδικαστή. Η μέρα του γάμου του Τάσου φθάνει και ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να τον συνοδεύσει ενώ ο αναστατωμένος Τάσος αποκαλύπτει την παράφορη συνάντηση του με την άγνωστη γυναίκα στο «Όνειρο».

22:40 Μαίρη Μαίρη Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 20: Μαίρη (Νίκη Λάμη): νιώθει πολύ όμορφα με τον 22χρονο Βύρωνα, αλλά στο μυαλό της περνάει όλο και πιο συχνά ο γοητευτικός πενηντάρης Παύλος (Κρατερός Κατσούλης). Αλλο ένα μεγάλο εpωτικό δίλημμα ξεκινά για τη Μαίρη.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): προκειμένου να αναζωογονήσει την εpωτική της ζωή με τον Γιώργο αποφασίζει να τον κάνει να ζηλέψει, μήπως και με αυτόν τον τρόπο αναζωπυρώσει το χαμένο πάθοs.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά την υστερία του άντρα της. Ο Κώστας, ο οποίος νομίζει ότι η μονάκριβη κορούλα του είναι ακόμη τεσσάρων ετών, πανικοβάλλεται όταν του μπαίνει η ιδέα ότι η Κωνσταντίνα φλερτάρει με έναν συμμαθητή της.

Ταινίες

21:00 Lion στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις, Ηθοποιοί: Ντεβ Πατέλ, Νικόλ Κίντμαν, Ρούνεϊ Μάρα

Υπόθεση: Έχοντας καταλήξει σε ορφανοτροφείο αφού χάθηκε στους δρόμους της Ινδίας, ένα αγόρι υιοθετείται από ζευγάρι Αυστραλών. Χρόνια αργότερα, ξεκινά ένα μοναχικό ταξίδι για να ανακαλύψει τις ρίζες του. (112′)

21:30 Ο Εχθρός μου στον ANT1

Κοινωνική Ταινία, ελληνικής παραγωγής  του 2013

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος, Ηθοποιοί: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Γιώργος Γάλλος, Αντώνης Καρυστινός, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αριάδνη Καβαλιέρου

Υπόθεση:  Ο Κώστας ζει μια συνηθισμένη ζωή με την οικογένειά του. Προοδευτικός και ιδεολόγος από τα φοιτητικά του χρόνια, έχει εμφυσήσει στα παιδιά του τις αξίες του. Η λεηλασία του σπιτιού του από μια συμμορία ανατρέπει την οικογενειακή ηρεμία και τον φέρνει αντιμέτωπο με το πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του. (135′)

23:00 Καταδίωξη σε 2 Ηπείρους στο SKAI

Ταινία Δράσης, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής  του 2015

Σκηνοθεσία: Τζέιμς ΜακΤιγκ, Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ

Υπόθεση:  Μια υπάλληλος του αμερικάνικου υπουργείου εξωτερικών που εργάζεται στο Λονδίνο προσπαθεί να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο τη Νέα Υόρκη, αλλά αναγκάζεται να διαφύγει όταν κατηγορείται για εγκλήματα τα οποία δεν έχει διαπράξει. (92′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b