MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 103: Ο Ηλίας και η Αγγέλα συνασπίζονται βρίσκοντας σχέδιο εναντίον του Σώτου, την ώρα που ο Αλέξης, ο κοινωνικός λειτουργός, έχει σχέδιο να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, μέχρι να μάθει όσο περισσότερα γίνεται, για τον Παναγή και την Κατερίνα. Η Χρύσα αντιμετωπίζει με φρίκη το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί στο σπίτι της ο Χαραλάμπης, ενώ η Βαλέρια επισκέπτεται τον Εγκέφαλο, ελπίζοντας πως θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να πάρει πίσω την περιουσία της. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει κάτι πολύ ανησυχητικό σε σχέση με την αρκούδα. Κι ενώ ο Αλέξης είναι έτοιμος να απορρίψει την αίτηση της οικογένειας Τζούρα για την υιοθεσία, η Κατερίνα αποφασίζει να παρουσιάσει την Τούλα ως Κατερίνα Κυριαζή, για να σώσει την κατάσταση!

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 69: Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στη σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 92: Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει την Μαργαρίτα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Η Μαργαρίτα βυθίζεται στο πένθος. Νέα στοιχεία στην υπόθεση ανατρέπουν την θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για το θάνατο του Ηλία και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στο Φίλιππο ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 32: Οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά, εξοργίζουν τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της. Η Άννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της. Στην παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη, ενώ ο Άκης ετοιμάζει μία επικίνδυνη δουλειά και θέλει να εμπλέξει και τον Θοδωρή. Θα δεχτεί ο Θοδωρής να βάλει πάλι σε κίνδυνο τον εαυτό του; Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη. Και θα φτάσει πολύ κοντά. Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα. Τι απόφαση θα πάρει; Θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 55: Η απόφαση της Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι είναι οριστική. Ο Λευτέρης είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο. Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία. Ο Πέτρος, παρακούει τις εντολές των γιατρών και βγαίνει από το νοσοκομείο με τη βοήθεια του Λουκά. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να κάνει μια σημαντική κίνηση προς την Αλεξία. Η εξέλιξη όμως, δεν είναι αυτή που θα περίμενε. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει, αφού ο Καστρινός καταφέρνει να φτάσει σε έναν μάρτυρα-κλειδί. Η  Ελισάβετ θα συναντήσει στη δουλειά του πατέρα της, τον τελευταίο άνθρωπο που θα περίμενε να βρει εκεί.

Ταινίες

21:00 Meg: Ο Κυρίαρχος του Βυθού στο STAR

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής και κινεζικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Τζον Τερτελτάουμπ, Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Μπινγκμπίνγκ Λι, Ρέιν Γουίλσον

Υπόθεση: Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σε ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο. Με το χρόνο να πιέζει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ, προσλαμβάνεται για να σώσει το πλήρωμα αλλά και τον ίδιο τον ωκεανό. (135′)

23:15 Το κορίτσι με το βραχιόλι COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική Ταινία, βελγικής και γαλλικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Στεφάν Ντεμουστιέ, Ηθοποιοί: Ροσντί Ζεμ, Κιάρα Μαστρογιάνι, Μελισά Γκερς

Υπόθεση: Μια έφηβη βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την άγρια δολοφονία της κολλητής της. Κι ενώ μια σειρά από αποκαλύψεις συγκλονίζουν τη δικαστική αίθουσα, η απάθειά της εγείρει επιπλέον αμφιβολίες ως προς την αθωότητά της. (92′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b