MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονος

A Posto: Το γοητευτικό χορογραφικό «παζλ» της Ambra Senatore στη σκηνή του Θεάτρου Ολύμπια

Με την παράσταση χορού «A Posto» της Ambra Senatore, διευθύντριας του Centre Chorégraphique de Nantes, εγκαινιάζεται ο κύκλος «Viva l’Italia!», στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Monopoli Team

Η Ambra Senatore, διευθύντρια του Centre Chorégraphique de Nantes, παρουσιάζει το «A Posto», έντεκα χρόνια μετά την δημιουργία του, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στις 20:30.

Τρεις γυναίκες μπαίνουν και βγαίνουν από τη σκηνή, τα μάτια τους εξερευνούν τον χώρο αναζητώντας κάτι ή κάποιον. Όλα μοιάζουν να τους διαφεύγουν, οι χειρονομίες τους, τα αντικείμενα που ξεφεύγουν, κυλούν ή βυθίζονται. Αυτό το γοητευτικό ταμπλό γεμάτο φρεσκάδα κινείται διαρκώς μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας για να δείξει ένα ανάλαφρο, ρευστό και άτακτο μπαλέτο που κρυφά γλιστράει με μικρές πινελιές σε ένα πιο αντισυμβατικό και δραματικό σενάριο.

Μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας, η Ambra Senatore χτίζει ένα χορογραφικό παζλ. Σαν αστυνομική ιστορία, το «A Posto» είναι χτισμένο σαν μια ταινία της οποίας οι παράξενες και μυστηριώδεις σκηνές εναλλάσσονται συνεχώς.

*Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασιλιάς Ληρ, σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα στο Θέατρο Arroyo12.09.2018

Όλα όσα παρουσιάζει τον Φεβρουάριο ο Δήμος Αθηναίων στο Θέατρο Ολύμπια

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του έργου «Ο Πρωτομάστορας» του Μανώλη Καλομοίρη τον Ιανουάριο, το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» συνεχίζει το αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας με μία μεγάλη συναυλία-φόρο τιμής στη μεγάλη ντίβα του λυρικού τραγουδιού. Παράλληλα, εγκαινιάζει τον κύκλο «Viva l’Italia!» με δύο παραστάσεις χορού, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Τέλος, σημαντικές παραγωγές όπως η συναυλία της Athens Big Band με την Κατερίνα Πολέμη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και το Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με την Λένα Αλκαίου και τον Γιώργο Χουβαρδά, συνθέτουν το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ολύμπια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Brian Bellott, Gregorio Caporale, Jimi Hendrix, The Temptations | Σχεδιασμός ήχου: Gregorio Caporale, Ambra Senatore
Φωτισμοί: Fausto Bonvini
Χορογραφία: Ambra Senatore, σε συνεργασία με τις Caterina Basso και Claudia Catarzi

Παίζουν: Χορευτές: Caterina Basso, Claudia Catarzi, Ambra Senatore

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: €5
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 20:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/a-posto-theatro-olympia/?eventid=8541&showid=54762
Πληροφορίες Χώρου: Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59, Αθήνα. Τηλέφωνο:210 3642540 | https://oly.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b