MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Izakaya: Εντυπωσιακή ανανέωση για το κορυφαίο ιαπωνικό εστιατόριο 

Το ιαπωνικό εστιατόριο Izakaya επέστρεψε ανανεωμένο, σε νέο χώρο στο Κολωνάκι.

Monopoli Team

Βig in Japan!

Το πολύ επιτυχημένο fusion εστιατόριο, Izakaya, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του τις εντυπώσεις κι έχοντας κατακτήσει πλέον, μετά από επτά χρόνια δυναμικής παρουσίας, ξεχωριστή θέση στον γαστριμαργικό χάρτη της Αθήνας, άνοιξε τις πρώτες ημέρες του 2023 σε καινούργιο χώρο, στο επιβλητικό διατηρητέο κτίριο της οδού Λουκιανού στο νούμερο 8, ακριβώς δίπλα στο θρυλικό Rock n Roll.

Ιαπωνικό design

Η ατμόσφαιρα της Άπω Ανατολής σε γοητεύει με το που μπαίνεις στο Izakaya. Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στο ντεκόρ και στα έπιπλα, ενώ τα ροζ άνθη κερασιάς στους τοίχους δίνουν ιδιαίτερο στυλ στη διακόσμηση.

Ένα εντυπωσιακό μπαρ δεσπόζει στο χώρο με άνετα σκαμπό, όπου ο επισκέπτης μπορεί εκτός από τα ευφάνταστα κοκτέιλ του βραβευμένου bartender Μανώλη Λυκιαρδόπουλου να απολαύσει και τις εξαιρετικές γεύσεις του μενού που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Κότσαλης με τον στενό του συνεργάτη, τα τελευταία έξι χρόνια Θοδωρή Κουσαθανά.

Nεανική, χαλαρή ατμόσφαιρα

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στη μουσική που ακούγεται στον χώρο – στη σωστή ένταση- που δημιουργεί μια εξαιρετικά cool ατμόσφαιρα καθώς και στο πολύ ευγενικό προσωπικό και στο άψογο σέρβις, ενώ τη δική του σφραγίδα στην ζεστή υποδοχή δίνει ο οικοδεσπότης Γιώργος Μακρυγιάννης.

Ιαπωνικές γεύσεις αλλά και ενδιαφέρουσες “προσθήκες”

Στο ιδιαίτερο μενού του Izakaya, υπάρχει όλη την γκάμα της ιαπωνικής κουζίνας (sushi, dragon rolls, sashimi, yakitori) με highlight τις δημιουργίες στην robata- γιαπωνέζικο γκριλ όπου τα κρεατικά και το κοτόπουλο ψήνονται σε βέργες- και τα εντυπωσιακά house nigiri όπως αυτό με την καραβίδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Izakaya”, Λουκιανού 8, Κολωνάκι, 2107257776, Τρίτη με Κυριακή, 19.30-3.00

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b