MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 100: Η Καλλιόπη αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της Μαριλούς και να μην το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, την ώρα που ο Πετράν και ο Σώτος παρακαλάνε τη Σύλβια να μην προδώσει το δικό τους μυστικό. Και μπορεί η παπαδιά να μη σκοπεύει να τους καταδώσει, είναι αποφασισμένη όμως να χωρίσει το Σώτο, που αναγκάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το πανδοχείο. Ο Θοδωρής ανησυχεί πως, με τα ανοίγματα που έκανε με τον Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι του Βαγγέλα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να προσπαθήσει να βρει λύση μαζί με τα ξαδέρφια του. Την ίδια ώρα, τα Πλατανιωτάκια κανονίζουν πάρτι για να φτιάξουν τη διάθεση της Χρύσας, που, όμως, τελικά χαλάει περισσότερο. Η Βαλέρια πάλι, κανονίζει τα χειρότερα και είναι αποφασισμένη να μείνει στο χωριό παίρνοντας πίσω ό,τι της ανήκει, ή να φύγει, αφήνοντας πίσω της… συντρίμμια!

20:00 Ο παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 65: Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών κι η έκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο. Ο Σωτήρης ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Το φέρσιμο του Άγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού. Μαζί με τον Στέφανο παλεύουν να υπερασπιστούν το δίκιο τους μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων που μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει. Η τεταμένη κατάσταση θα οδηγήσει τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη ενώ η Όλγα προβληματίζεται για την νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 66: Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 88: Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για τη συγγένεια του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδω όμως ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειας της και να μην κάνει καμία νύξη. Την ίδια ώρα, η Βασιλική σώζει την Ειρήνη από βέβαιο θάνατο και ο Στάθης την εκλιπαρεί να σταματήσει τις τρελές γιατί αυτή ήταν η χαριστική βολή για τους γονείς της. Κυριευμένος από πόνο, ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τον Κεφάλα και ο Κωσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει. Εντωμεταξύ, οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν ακόμα μία επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουν πως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο. Ο Χρήστος δέχεται απειλές από τους μπράβους της νύχτας που πωλούν προστασία στα μαγαζιά αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να του σπάσουν το μαγαζί. Συγχρόνως, ο Κουράκος μετρά τις μέρες μέχρι την έκδοση του διαζυγίου ενώ η Μαρίνα αισθάνεται αδιαθεσία και ο Μάνος θορυβείται.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 17 «Σπίρτο και Βενζίνη»: Στη «Μάντρα» επικρατεί κανονικός εμφύλιος ανάμεσα στον Φοίβο, τον Τζόναθαν και τους υπόλοιπους άντρες, που έχουν διχαστεί ανάμεσα στους δύο. Τα κορίτσια, με επικεφαλής την Ξένια, αναλαμβάνουν δράση:σε κάθε εμφύλιο, χρειάζεται μια… Λυσιστράτη. Και ποια θα μπορούσε να παίξει καλύτερα τον ρόλο αυτό από την Μαρίνα Σάττι; Μαζί με τις «Φωνές» και με την απροσδόκητη βοήθεια της Κάθριν Σάκκαρη, θείας του Τζόναθαν,(ερμηνευμένης από μιαν εκπληκτική Κατερίνα Κούκα), τα κορίτσια κάνουν τους άντρες να αισθάνονται σαν ξοφλημένοι σουπερήρωες και το live κυριολεκτικά… μαγικό.

22:40 Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 34: Στο «Όνειρο», φορώντας ένα φόρεμα της Νίκης,  η Μυρτώ προσπαθεί να δείξει πως όλα είναι καλά. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μην φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο. Ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα που αρχίζει να βγαίνει από το λήθαργο της. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι. Η Φωτεινή φεύγει από το σπίτι και κανείς δε ξέρει αν πραγματικά είπε την αλήθεια για τον προορισμό της. Η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη, ενώ ο Χρήστος τα χάνει. Η Μυρτώ, μεταμορφωμένη σε «βασίλισσα της βραδιάς», βυθίζεται στην παράνοια, το «πλήρωμα» του «Ονείρου» με πρωτοστάτη τον Πόντικα προσπαθεί να τη σώσει και τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του. Ο Χρήστος θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο.

Ταινίες

21:00 Ήρθε ο έρωτας στην πόλη στο OPEN

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Τζόνας Έλμερ, Ηθοποιοί: Σιόμπαν Φάλον, Ρενέ Ζελβέγκερ, Χάρι Κόνικ Τζ., Τζέι Κέι Σίμονς, Φράνσις Κονρόι

Υπόθεση: Μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας που ζει στο Μαϊάμι, δέχεται να πάρει προσωρινή μετάθεση σε μια μικρή πόλη στη μέση του πουθενά. Εκεί αρχίζει να αναθεωρεί την ζωή της, όταν γνωρίζει τον άντρα των ονείρων της. (120′)

21:30 Ο άνθρωπος του Θεού στον ANT1

Βιογραφική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς, Ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Χρήστος Λούλης, Άρης Σερβετάλης, Μίκι Ρουρκ, Αλεξάντρ Πέτροφ

Υπόθεση: Η ιστορία του Αγίου Νεκταρίου, του ιερέα των απλών ανθρώπων, που παρά τις δυσκολίες έμεινε πιστός στα ιδανικά του και δεν δίστασε να ‘επαναστατήσει’ απέναντι στον συντηρητισμό της εποχής, ιδρύοντας το πρώτο γυναικείο μοναστήρι. (135′)

22:50 Επιχείρηση Κιμάς στο COSMOTE CINEMA 1HD

Πολεμική Ταινία, συμπαραγωγής Αμερικής και Βρετανίας του 2022

Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν, Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Μάθιου Μακφέιντεν, Κέλι ΜακΝτόναλντ

Υπόθεση: Έτος 1943. Καθώς οι Σύμμαχοι ετοιμάζουν μια μεγάλη απόβαση στη Σικελία, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες βάζουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο αποπροσανατολισμού των ναζιστικών δυνάμεων… Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. (123′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b