MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Δραματοποιημένη λογοτεχνία

Το στρίψιμο της βίδας Reloaded, του Henry James στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus

«Το στρίψιμο της βίδας Reloaded», η παράσταση των Μάριο Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν, βασισμένη στο γοτθικό θρίλερ τρόμου του Αμερικανού συγγραφέα Henry James, παρατείνεται στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus.

Monopoli Team

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μεταφέρουν επί σκηνής μία τολμηρή θεατρική εκδοχή του αριστουργήματος του Henry James «Το στρίψιμο της βίδας» στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus. Μετά από συνεχή sold out, η παράσταση την οποία σκηνοθετεί ο Μάριος Ιορδάνου, παίρνει παράταση και θα συνεχίσει να παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 21:00 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

«Το Στρίψιμο της Βίδας Reloaded»: Λίγα λόγια για το έργο

Έχοντας διαγράψει μία μεγάλη πορεία, με παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (Παρίσι, Μόναχο, Βερολίνο, Μόσχα, Λονδίνο, Ζυρίχη, Δουβλίνο, Πράγα κ.α.) και έχοντας υπογράψει κινηματογραφικά σενάρια ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν επιστρέφουν θεατρικά με ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα.

«Το Στρίψιμο της Βίδας Reloaded» είναι ένα γοτθικό θρίλερ τρόμου, εμπνευσμένο από το σπουδαίο έργο του Αμερικανού συγγραφέα, στο οποίο έχουν βασιστεί σημαντικές θεατρικές, αλλά και κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως «Η Έκτη Αίσθηση», «Οι Άλλοι», κλπ.

Υπόθεση

Μία νέα γυναίκα προσλαμβάνεται από έναν άκρως γοητευτικό άντρα ως γκουβερνάντα για τα δύο του παιδιά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί εγκλωβισμένη στον πύργο, όπου διαμένει η ιδιαίτερη οικογένεια. Η μικρή κόρη δε μιλάει ή μήπως οι άλλοι δεν την ακούνε; Ο μεγάλος αδερφός της δε μοιάζει με παιδί ή μήπως η γκουβερνάντα τον βλέπει έτσι; Η μυστηριώδης οικονόμος δεν είναι αυτή που φαίνεται ή μήπως είναι; Είναι ο Πύργος στοιχειωμένος ή απλά αρέσουν στην οικογένεια τα «παράξενα» παιχνίδια; Θα μπορέσει η γυναίκα να ελευθερωθεί πριν… το στρίψιμο της βίδας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Φτερούγισμα, του Βασίλη Γιαννόπουλου στο Θέατρο Radar12.09.2018

Ακροβατώντας μεταξύ πραγματικότητας και παραίσθησης, λογικής και τρέλας, εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του θεατή ένα ακραίο παιχνίδι θανάτου, γεμάτο αγωνία, φόβο και ανατροπές ως και το τελευταίο λεπτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Henry James
Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης
Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική: Επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Φωτισμοί: Μάριος Ιορδάνου
Χορογραφία: Κινησιολογία: Σοφία Καζαντζιάν

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Βαλεντίνο Βαλάσης, Αναστασία Νταλιάνη

Διάρκεια: 75’ (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Έως 19 Φεβρουαρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 21:00
Διασκευή: Σοφία Καζαντζιάν – Μάριος Ιορδάνου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/to-stripsimo-tis-bidas-reloaded/
Πληροφορίες Χώρου: Πολυχώρος Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός. Τηλ: 2130356472
Φωτογραφίες: Κατερίνα Σβορώνου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b