MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Η σειρά μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά με το σπίτι των Μακρήδων να έχει γίνει πάλι ανάστατο. Όταν στο δημοτικό της Ισμήνης της ζητάνε να γράψει μια έκθεση με θέμα «Η δίκη μας οικογένεια», όλοι είναι χαρούμενοι και ανυπομονούν να τη διαβάσουν. Μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιούν πως μέσα στην έκθεση το μικρό κορίτσι έχει αποκαλύψει ένα σωρό μυστικά. Παράλληλα στο σπίτι φτάνει υπάλληλος κοινωνικής πρόνοιας που έχει έρθει να ελέγξει αν ο Δημήτρης είναι κατάλληλος κηδεμόνας για τη Νεφέλη και τα ορφανά αδέρφια της. Την ίδια ώρα ένας μυστηριώδης άντρας με καπέλο παρακολουθεί την οικογένεια Μακρή.

Ταινίες

21:00 Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής, 2012.

Παίζουν: Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Αν Χάθαγουεϊ, Γκάρι Όλντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Μόργκαν Φρίμαν, Τζόσεφ Γκόρντον. Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για αυτό, που ο ίδιος και ο επίτροπος Γκόρντον, ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο Νόμο, που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη, του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ Σίτι ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα και όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει…

21:00 Hitman: Πράκτορας Νο. 47 στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, δράσης,2015.

Πρωταγωνιστούν: Ρούπερτ Φρεντ, Κίραν Χάιντς, Ζάκαρι Κουίντο, Χάνα Γουέρ. Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Μπαχ.

Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά για να γίνει μια τέλεια φονική μηχανή, με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του προκύπτει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode στο πίσω μέρος του λαιμού του. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47, ώστε να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του.

21:00 The A-Team στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής, 2010.

Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν. Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπίελ.

Μια ομάδα κομάντο των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων κατηγορείται αδίκως για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Τα μέλη της καθαιρούνται και φυλακίζονται, αλλά είναι αποφασισμένα να ανακαλύψουν με κάθε τίμημα τον πραγματικό ένοχο…

22:00 Ευτυχία στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφία, ελληνικής παραγωγής, 2019.

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής. Ηθοποιοί: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,Κάτια Γκουλιώνη,Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Η πολυτάραχη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, από τον βίαιο ξεριζωμό κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι τις συνεργασίες με σημαντικούς μουσικοσυνθέτες που την ανέδειξαν σε θρυλική στιχουργό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

23:00 Ο Μάγος Αϊζενχάιμ στον ΣΚΑΪ

Φαντασίας, μυστηρίου, 2006.

Πρωταγωνιστούν: Έντουαρντ Νόρτον, Πολ Τζιαμάτι, Τζέσικα Μπίελ, Έντι Μάρσαν κ.ά. Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο νεαρός μάγος Άιζενχαϊμ, που εξαιτίας των μαγικών του δυνάμεων, πολλοί πιστεύουν ότι έχει σχέση με τον διάβολο, ερωτεύεται παράφορα την πριγκίπισσα Σοφία. Όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η νεαρή πριγκίπισσα ανακοινώνει ότι αποφάσισε να παντρευτεί τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Λεοπόλδο. Η καρδιά του νεαρού μάγου ραγίζει. Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσει την αγαπημένη του, είναι να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις του για ένα τελευταίο κόλπο που θα κόψει την ανάσα!

23:10 Crawlspace στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Σκηνοθεσία: Λ. Γκουστάβο Κούπερ, Ηθοποιοί: Χένρι Τόμας, Μπράντλεϊ Στράικερ, Τζένιφερ Ρόμπερτσον.

Ένας φιλήσυχος υδραυλικός παγιδεύεται στο υπόγειο φρεάτιο ενός απομακρυσμένου σπιτιού, ενώ δύο αδίστακτοι λαθροκυνηγοί αναζητούν τη λεία τους. Τώρα, πρέπει να αποφασίσει… θα αποδεχτεί τη μοίρα του ή θα παλέψει για τη ζωή του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 κριτικοί κινηματογράφου ξεχωρίζουν τις καλύτερες ταινίες του 202212.09.2018

23:45 Για Ένα Αγόρι στον ΑΝΤ1

Κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής, 2002.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Τόνι Κολέτ, Ρέιτσελ Γουέιζ, Νίκολας Χολτ. Σκηνοθεσία: Κρις και Πολ Γουέιτζ.

Η τύχη φαινομενικά είχε χαμογελάσει από πολύ νωρίς για τον Γουίλ Φρίμαν, έναν μοναχικό Λονδρέζο τριανταοκταχρονο εργένη. Όμορφος, γοητευτικός, με επιτυχίες στο γυναίκειο φύλο και ένα γενναίο σταθερό μηνιαίο εισόδημα προερχόμενο από τα πνευματικά δικαιώματα ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού που είχε γράψει ο πατέρας του, ώστε να του εξασφαλίζουν το ολοήμερο καθισιό στον καναπέ του σπιτιού του. Ο Γουίλ παριστάνει το διαζευγμένο πατέρα για να φτιάχνει ευκολότερα ερωτικές σχέσεις με ανύπαντρες μητέρες. Η ζωή του θα αλλάξει, όταν μέσω της τελευταία του κατάκτησης θα γνωρίσει τον Μάρκους ένα δεκάχρονο προβληματικό αγόρι που μεγαλώνει έχοντας μόνη συντροφιά τη νευρωτική και συμπλεγματική μητέρα του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b