MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πρωτοχρονιά χωρίς πορτοφόλι: 6 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν το Σαββατοκύριακο

Για το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, συναυλίες και δραστηριότητες, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

Υποδοχή του 2023 με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή στην Πλατεία Συντάγματος

Η Αθήνα θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο, το 2023 και πάλι στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος με ένα εντυπωσιακό show και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, με πολλή μουσική, κέφι, χορό, πυροτεχνήματα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι με ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα που δημιούργησαν ειδικά για τις φετινές γιορτές, θα γιορτάσουν με τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, την αλλαγή του χρόνου.
31/11 στις 22.00
Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα 

Party Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ

φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το κοινό για την αλλαγή του χρόνου. Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 ο Jerome Kaluta και η Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.
31/12 στις 22.30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

Η Μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στο στολισμένο City Link με μουσικές εκδηλώσεις και εορταστικά show

Μια σειρά ξεχωριστών εορταστικών εκδηλώσεων μάς καλεί να συνδυάσουμε βόλτες, ψώνια και μοναδικές γεύσεις, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από 17 έως 31 Δεκεμβρίου. Για άλλη μια χρονιά, το City Link γεμίζει την Αθήνα με φως και χρώμα σε μία εντυπωσιακή δημιουργική σύνθεση της εξαιρετικής σχεδιάστριας φωτισμού Στέλλας Κάλτσου. Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, μεταξύ άλλων, o Αντώνης Λουδάρος, το Christmas Stretching Goblins, Christmas Muppet Show και Still Walker, θα βρίσκονται κάτω από το φωτεινό αίθριο στη στοά Σπυρομήλιου και ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, για την υποδοχή ενός λαμπερού 2023.
31/12 στις 14.00 – 16.20 και  στις 14.00 – 18.00
City Link, Αμερικής 4, Αθήνα

Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο

Εκείνοι που θέλουν η νέα τους χρονιά να ξεκινήσει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, με ένα νέο βήμα, με μία έκπληξη, με ένα party που για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, η Βαρβάκειος είναι το σημείο. Ο Δήμος Αθηναίων και η Finders μας καλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το νέο έτος, με ένα ξέφρενο New Year’s Eve Party, στην καρδιά της πόλης, μέσα στην πιο διάσημη αγορά της στο πλαίσιο του “Χριστούγεννα στην Αθήνα”. Από τις 00:30 και μέχρι το πρωί, μερικοί από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, συνυπάρχουν, χαρίζοντας ώρες χορού και διασκέδασης, σε όσους επιλέξουν να μπουν στη νέα χρονιά ανακαλύπτοντας την πόλη. Norma, Silent Progress και Sgouros F. αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν για εμάς, τη μουσική που θα κάνει δώσει τον καλύτερο ρυθμό στο 2023.
01/01 στις 00.30
Βαρβάκειος Αγορά, Αθήνα

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
31/12 και 01.01 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 6 καλύτερες βασιλόπιτες στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
31/12 και 01/01 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 κριτικοί κινηματογράφου ξεχωρίζουν τις καλύτερες ταινίες του 202212.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b