MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Όλες οι εκδηλώσεις, συναυλίες και δραστηριότητες, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Monopoli Team

New Year’s Eve Party στο Moxy

Παράλληλα, στις 29 Δεκεμβρίου, σε μία από τις πιο όμορφες στοές του κέντρου, τη στοά του ξενοδοχείου Moxy στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο party με πολλή μουσική και χορό, με τραγούδια που θα επιλέγουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6. Και βέβαια, για πρώτη φορά, ο Δήμος Αθηναίων καλεί τοκοινό να γιορτάσει το νέο έτος με ένα ξέφρενο New Year’s Eve Party στη Βαρβάκειο Αγορά με τους πιο σημαντικούς djs της Αθήνας.
29/12 στις 17.00
Moxy, Σταδίου 65, Ομόνοια 

Το Γκρουπ των σπουδαστών του Τζαζ Τμήματος του Ωδείου Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει, και αυτά τα Χριστούγεννα, δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στο Φουαγέ Μουσών της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από το  Γκρουπ των σπουδαστών του Τζαζ Τμήματος του Ωδείου Αθηνών. (Στράτος Παπαϊωάννου | ντραμς, Νικόλας Παπαχρυσός | μπάσο, Φοίβη Πεχλιβανίδη | πιάνο, Φωτεινή Βαρελάκη | τραγούδι, Ιακώβη Βελέκου | τραγούδι, Μαριαλένα Βαρελά | τραγούδι, Υπεύθυνος καθηγητής: Δημήτρης Καλαντζής).
29/12 στις 19.00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη

«Η γιορτή των παιδιών – Τα χαμόγελα των αγγέλων»: Παράσταση για όλη την οικογένεια από το Λαϊκό Ελληνικό Θέατρο «Θέσπις» στον Πολυχώρο Α. και Μ. Καλουτά

Ο Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά» προστέθηκε στο ημερολόγιο της χριστουγεννιάτικης ψυχαγωγίας στην πόλη, όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες, θεατρικές ομάδες και μουσικά σχήματα, που θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου για να διασκεδάσουν και να ενθουσιάσουν το κοινό. Την Πέμπτη 29/12 θα απολαύσουμε μία θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από το Λαϊκό Ελληνικό Θέατρο «Θέσπις». Με έμπνευση από το θεατρικό έργο «Η τσουκάλα με το χρυσάφι» του Λατίνου συγγραφέα Τίττου Μάκκιου Πλαύτου και τον Φιλάργυρο του Μολιέρου, το λαϊκό ελληνικό θέατρο Θέσπις και ο συγγραφέας και ηθοποιός Θάνος Ζήκας παρουσιάζουν μια κωμωδία καταστάσεων πλούσια σε συναισθήματα.
29/12 στις 19:30
Πολυχώρος «Άνα και Μαρία Καλουτα» Δήμου Αθηναίων, Τιμοκρέοντος 6Α , Αγ. Σώστης – Νέος Κόσμος

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ

Από την 1η Δεκεμβρίου το Παγοδρόμιο επιστρέφει στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στον πάγο υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
29/12 στις 10.00-22.00
Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου 2023
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnassis Channel: Ο Προμηθέας του Νίκου Καραθάνου έρχεται την Πρωτοχρονιά online στο YouTube12.09.2018

Αθλητισμός και Ευεξία στο ΚΠΙΣΝ

@Πελαγία Καρανικόλα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί παιδιά και εφήβους να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Αθλητισμού και Ευεξίας που προσφέρει. Νήπια (3 έως και 5 ετών), παιδιά δημοτικού (6 έως και 12 ετών), έφηβοι (13 έως q1και 17 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να να δοκιμάσουν το ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας, καγιάκ στο κανάλι, στιβομαχίες, δημιουργική ενόργανη, χορό, γιόγκα και πολλές άλλες δραστηριότητες και αθλήματα.
29/12 στις 08.00 – 21.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ευριπίδου και Λ.Συγγρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 spots για να απολαύσουμε τον καφέ μας με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b