MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρεμιέρες: Αντίο στο 2022 με Καραβάτζιο και Γουίτνι Χιούστον

Η πανίσχυρη παρουσία του «Avatar: The way of water» περιόρισε σημαντικά τον αριθμό των νέων ταινιών για την τελευταία εβδομάδα του χρόνου.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Η ιστορία μιας μυθιστοριογράφου

Το νοτιοκορεάτικο φιλμ «Η ιστορία μιας μυθιστοριογράφου» είναι άλλη μια λαμπρή απόδειξη για το πόσο πολύ αγαπά τις γυναίκες ο σκηνοθέτης Χονγκ Σανγκ-σου. Ηρωίδα του φιλμ είναι μια πετυχημένη συγγραφέας που βρίσκεται σε καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα και αναζητά μια νέα εκκίνηση στην ζωή της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η σκιά του Καραβάτζιο

Η ιταλική ταινία «Η σκιά του Καραβάτζιο» δεν παρουσιάζει μόνο το μεγαλείο της τέχνης του ιδιοφυή ζωγράφου αλλά καταγράφει και τις πηγές έμπνευσης του με ένα δημιουργικό στυλ που συνδέει τα κλισέ της ιστορικής βιογραφίας με τους κώδικες του θρίλερ μυστηρίου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

I wanna dance with somebody

Μια άλλη βιογραφία, εκείνη της Γουίτνι Χιούστον δανείζεται τον τίτλο της από ένα χιτ της ποπ σταρ. Στο «I wanna dance with somebody» της Κάσι Λέμονς, την αυτοκαταστροφική Χιούστον υποδύεται η ανερχόμενη Ναόμι Άκι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Αισθάνομαι ζωντανός

Στο «Αισθάνομαι ζωντανός» του Νοτιοαφρικάνου σκηνοθέτη Όλιβερ Ερμάνους, ο βετεράνος Μπιλ Νάι δίνει ίσως την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του υποδυόμενος έναν μεσήλικα που πάσχει από ανίατη ασθένεια.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου12.09.2018

Γάμος μετ’ εμποδίων

Τέλος, η αισθηματική κομεντί του Τζέισον Μουρ «Γάμος μετ’ εμποδίων» φέρνει τους φαινομενικά αταίριαστους Τζένιφερ Λόπεζ και Τζος Νουαμέλ, να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα ταξίδι γαμήλιας …καταστροφής!
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Ημέρες και νύχτες γιορτής με 90 ταινίες, 35 ελληνικές και ξένες σειρές και 120 ντοκιμαντέρ12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b